Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mihai Stoica, explozie de nervi la adresa arbitrajului: ”Ne mai facem şi de râs, ne bucurăm ca proştii!” Atac la CFR Cluj

VIDEO | Mihai Stoica, explozie de nervi la adresa arbitrajului: ”Ne mai facem şi de râs, ne bucurăm ca proştii!” Atac la CFR Cluj

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica a arătat cu degetul spre CFR Cluj după ce Ovidiu Haţegan a anulat un gol FCSB-ului, în meciul cu Craiova, la scorul de 2-2. Derby-ul FCSB - Craiova s-a terminat 3-2.

Mihai Stoica a criticat dur arbitrajul la finalul partidei FCSB - Craiova 3-2. Managerul sportiv al FCSB-ului a acuzat brigada condusă de Ovidiu Haţegan că a fost interesată ca meciul să se termine la egalitate, rezultat care ar fi avantajat CFR-ul.

”4 la 2 pentru noi. Nu mai avem nevoie de VAR. Dacă îi avem pe Haţegan şi pe Sebastian Gheorghe, nu mai avem nevoie de VAR. Deci vezi gol valabil, trec 30 de secunde, nu consulţi VAR şi totuşi îţi dai seama că nu a fost gol valabil. Ce să vedeţi? A fost gol valabil. Cine era beneficiarul acestui rezultat de egalitate? Craiova? Nu. FCSB? Nu. Nici Sepsi, nici Viitorul, nici Astra. Nu se poate aşa ceva.

Nu am pierdut aproape 30 de ani în fotbal ca să nu ştim să ne uităm la un meci de fotbal. Nu poţi să arbitrezi când e rezultat de egalitate pe tabelă echidistant şi când conduce FCSB să... nu ştiu. Au fost nişte faulturi la Planic, eu nu pot să cred că nu au fost sancţionate. Fault la Planic nesancţionat! Păi ce facem? La un momentdat nu voiau să dea corner! Haţegan şi Sebastian Gheorghe nu voiau să dea corner pentru noi. Ce înseamnă asta? Păi ce şanse avem noi dacă mergem la Cluj? Cum jucăm, cum nu jucăm, ce şanse avem?

Este inadmisibil aşa ceva. Este inadmisibil. Până nu va fi VAR în România, noi clar nu avem nicio şansă. Se duce titlul unde trebuie. Cum se justifică? De ce nu ies arbitrii, de ce nu iese Vassaras, de ce nu iese Deaconu să ne spună cum ne-a fost anulat un asemenea gol? Ne mai facem şi de râs, ne bucurăm ca proştii. Şi după aceea, ca şi cum ar fi consultat VAR.

(Că brigada lui Haţegan a avut multe deplasări) Acesta e un argument, au fost obosiţi. Să fim serioşi. Au mers pe jos în deplasări? Au avut biciclete?”, a declarat Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsb 

viewscnt
Articole similare