Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mihai Stoica, foarte nervos la plecarea spre Sibiu: ”Noi suntem desconsideraţi total!”

VIDEO | Mihai Stoica, foarte nervos la plecarea spre Sibiu: ”Noi suntem desconsideraţi total!”

Cupa României

Comentarii

Cei de la FCSB sunt total nemulţumiţi că FRF n-a amânat meciul cu Hermannstadt, din sferturile Cupei României, deşi condiţiile meteo sunt nefavorabile. Mihai Stoica spune că partida ar fi putut să se joace în luna aprilie.

FCSB a cerut ca partida cu Hermannstadt, care se va juca la Sibiu, să fie amânată, din cauza condiţiilor meteo din ultimele zile. Dar FRF le-a respins cererea. Mihai Stoica se declară revoltat de această decizie şi spune că integritatea jucătorilor este pusă în pericol. În plus, Stoica spune că partida ar fi putut să fie reprogramată fără probleme în luna aprilie, când există date libere în calendarul sportiv.

”Probabil, se va juca, dar nu ştiu ce sport vor practica cele două combatante la Sibiu. E păcat, e păcat pentru publicul sibian, care aşteaptă această partidă de la tragerea la sorţi. E păcat pentru cei care au organizat şi care au făcut cheltuieli foarte mari, aducând o nocturnă din Italia. E păcat că nu putem să oferim spectacol aşa cum se presupune că ar trebui să ofere această competiţie. Ne explică că n-are cadrul regulamentar, dar ce se poate mai clar, când noi am venit cu date clare? Putem să jucăm în aprilie. Există date libere în calendar. Vrem să tratăm cu toată consideraţia aceste partide, dar suntem noi desconsideraţi total. Nu este fotbal ce se preconizează că se va juca acolo. Terenul nu va fi sub nicio formă condiţii optime. E păcat, e păcat, dar nu avem ce face.

(n.r. întrebat dacă se teme de accidentări) Imaginaţi-vă că pe un teren care a arătat mult mai bine decât cel de la Sibiu (n.r. terenul de la FCSB - Sepsi), Kuku are fractură de orbită. Era să-şi piardă ochiul, nu a fost lăsat să iasă din spital.

Nu-mi doresc nicio semifinală. Îmi doresc să venim fără accidentaţi şi să meargă Sibiu mai departe. Pentru că asta merită competiţia asta. Nu merita să aibă cea mai importantă echipă din România, Steaua, în fazele superioare, nu merită”, a declarat Mihai Stoica, înainte de plecarea spre Sibiu.

Delegaţia FCSB-ului a plecat marţi seară spre Sibiu, unde urmează să se joace meciul cu Hermannstadt. Partida va fi transmisă de Telekom Sport 1, miercuri, de la 18:30.

Afla mai multe despre: cupa romanieifcsbhermannstadt 

viewscnt
Articole similare