Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mihai Teja a explicat deciziile bizare făcute la meciul cu Hermannstadt: "Pentru mine nu există titular, nu există rezervă"

VIDEO | Mihai Teja a explicat deciziile bizare făcute la meciul cu Hermannstadt: "Pentru mine nu există titular, nu există rezervă"

Superliga

Comentarii

Antrenorul echipei FCSB, Mihai Teja, s-a declarat mulţumit de atitudinea avută de jucătorii săi, luni seară, în meciul câştigat cu 3-0 contra Hermannstadt-ului, recunoscând însă că vicecampioana a avut momente în care a fost dominată.

"La Steaua trebuie să câştigi fiecare meci şi trebuie să joci şi bine. Ştiam chestia asta de când am venit, nu mi-a fost teamă, e presiune, un campionat echilibrat. Nici astăzi nu a fost uşor, am avut momente în care am fost dominaţi un pic de adversari. Vasile a făcut o treabă foarte bună acolo, aţi văzut că şi cu CFR au făcut o partidă foarte bună.

Vreau să îi felicit pe băieţi, au avut determinare, au intrat bine şi mă bucur că am câştigat. Mai sunt multe de pus la punct, dar mă bucur că băieţii răspund bine şi sper să luptăm din ce în ce mai bine", a declarat Mihai Teja, la Telekom Sport.

Tehnicianul FCSB-ului a explicat şi alegerile ciudate făcute în meciul de luni seară. Patru dintre cei cinci fotbalişti criticaţi de Gigi Becali după egalul de la Călăraşi, Bogdan Planic, Dragoş Nedelcu, Raul Rusescu şi Adrian Stoian, nu au fost titulari cu Hermannstadt, în timp ce Cristi Bălgrădean a rămas în poartă, deşi patronul l-a certat şi pe el.

"Discuţii vor fi tot timpul. Tot timpul veţi întreba, este normal, patronul mă sprijină foarte mult, este normal să vorbeşti cu patronul echipei, pentru că este patron. Îşi doreşte foarte mult, discuţii vor fi. Cred că cei care au jucat mai puţin bine au intrat după aceea şi au jucat foarte bine. Individual au foarte mare valoare şi indiferent cine intră poate să facă diferenţa. Pentru mine nu există titular, nu există rezervă", a mai spus Teja.

Cât despre evoluţia avută de Pintilii, care a revenit după o accidentare care l-a ţinut departe de teren timp de patru luni, Mihai Teja a afirmat: "Mihai este un lider, a făcut-o foarte bine, uşor uşor vrem să îi dăm multe minute de joc, să îşi revină fizic, pentru a fi pregătit de play-off".

Formaţia FCSB a învins, luni, cu scorul de 3-0 (2-0), echipa FC Hermannstadt, în etapa a XXIII-a, şi a revenit pe locul 2 în Liga I, la trei puncte de liderul CFR Cluj. Golurile au fost marcate de Dâlbea '3 (autogol), Hora '17 şi Teixeira '90+2.

Afla mai multe despre: teja 

viewscnt
Articole similare