Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mihai Teja a simţit că echipa sa va întoarce rezultatul. "Le-am spus să fim inteligenţi şi să dăm tot ce avem mai bun"

VIDEO | Mihai Teja a simţit că echipa sa va întoarce rezultatul. "Le-am spus să fim inteligenţi şi să dăm tot ce avem mai bun"

Fotbal

Comentarii

FC Voluntari a reuşit o victorie încântătoare, duminică, pe teren propriu, împotriva celor de la Dinamo, scor 2-1, într-o partidă din etapa a 24-a din Liga 1. Trei puncte extrem de importante pentru formaţia lui Mihai Teja, în economia îndeplinirii obiectivului: salvarea de la retrogradare.

Dinamo a condus la pauză, însă FC Voluntari a profitat de eliminarea lui Skovajsa şi a lovit letal în două rânduri, prin Ţîră şi Tudorie, semnând o condamnare la play-out pentru formaţia din "Ştefan cel Mare". Chiar dacă matematic mai are şanse la play-off, acestea sunt infime. Mihai Teja a fost eliminat de centralul Cojocaru din cauza protestelor. Cu toate acestea, s-a bucurat la final de victorie şi le-a mulţumit jucătorilor săi pentru efortul depus şi pentru tăria de caracter.
 
"Dinamo e o echipă puternică şi noi am fost mai buni, am controlat în mare parte meciul. Cred că meritam. Felicit băieţii pentru revenirea de la 1-0, tot timpul, şi în primul meci, cu Clinceni, am revenit. Asta înseamnă că au caracter, au atitudine, au determinare, îşi doresc foarte mult să-şi îndeplinească obiectivul. Mă bucur că lucrez cu ei şi sper s-o ţinem în continuare aşa. Trebuie să fim echilibraţi, pentru că mai sunt multe meciuri. E o victorie frumoasă, împotriva unui adversar puternic. Nu mi-a fost niciodată teamă, sincer. Le-am spus şi băieţilor, la pauză, pentru că simţeam jocul că e de partea noastră, simţeam că avem forţă şi putem să mergem peste ei, putem să revenim. Le-am şi spus că trebuie să fim inteligenţi şi să dăm tot ce avem mai bun. <<Mai e o repriză, 50 de minute, în care trebuie să câştigăm meciul acesta>>", a declarat Mihai Teja, la finalul partidei.î
 
În clasament, FC Voluntari este ultima, cu 14 puncte, în timp ce Dinamo este pe 9, cu 31 de puncte.
 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare