Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Mihai Teja despre posibila sa demitere: ”Când eram sus, aici se striga despre titlu. Nimeni nu-ţi face statuie!”

VIDEO Mihai Teja despre posibila sa demitere: ”Când eram sus, aici se striga despre titlu. Nimeni nu-ţi face statuie!”

CSM Poli Iași

Comentarii

Gaz Metan Mediaş a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Poli Iaşi, în etapa a XXI-a a Ligii I. Formaţia lui Edi Iordănescu s-a impus prin două goluri marcate din penalti, după ce a fost condusă cu 1-0.

Pentru Poli Iaşi a deschis scorul Bălan, în minutul 55, în timp ce Gaz Metan a punctat prin Marius Constantin, în minutele 77 şi 85, ambele din penalty.

La finalul jocului, Mihai Teja, tehnicianul formaţiei gazdă a acuzat arbitrajul: ”Din nou o partidă în care am condus, dar nu înţeleg la primul penalty, cum poţi să dai penalty la faza aceea? Eu nu pot să-mi dau seama. Din nimic. M-am uitat şi pe reluări, m-am uitat şi pe jucătorii de la Gaz Metan, n-a protestat niciunul. Se aşteptau să fie fault în atac, pentru că Buş a pus el talpa pe piciorul lui Diallo. Eu nu pot să-mi dau seama cum poţi să dai asemenea penalty. 35.21 I-am şi spus lui Horaţiu, nu e normal să dai penalty, să bagi o echipă în joc dintr-un...ok, dacă scăpa singur şi-i dădea peste picior, ăla mi se pare penalty clar, dar nu poţi să dai penalty aşa, la nişte faze în care n-avea nicio treabă Buş să scape singur, nu pot să-mi dau seama cum poţi să bagi o echipă în joc dintr-un penalty în minutul 77 sau de ce? Am vorbit şi cu Horaţiu şi i-am spus că nu e normal. De unde până unde ai văzut tu penalty? N-a văzut nimeni penalty. Nici jucătorii Gazului n-au protestat, toată lumea s-a întors cu faţa la joc, credea că a dat fault în atac” a tunat Teja, după meci.

”Trebuie să fim şi noi un pic mai responsabili, aşa cum le-am spus şi băieţilor, şi să încercăm să ţinem de rezultat, mai ales când conduci. Parcă ne e teamă să mai conducem cu 1-0 sau cu 2-0, pentru că trebuie să ne concentrăm mai bine” a mai adăugat tehnicianul ieşenilor.

Mihai Teja nu se teme de demitere: ”Nu mă afectează!”

Vârful Gazului, Sergiu Buş a declarat după meci că faza respectivă nu trebuia soldată cu lovitură de pedeapsă: ”Păi ce era să zică Buş? Buş ce era să zică? Nu, n-a fost penalty? Păi, dacă a dat arbitrul, Buş ce era să zică? Nu, n-a fost penalty. Nornal că a zis că a fost penalty, dar el s-a dus cu talpa direct în piciorul lui Diallo.”

La Iaşi se vorbeşte din ce în ce mai des despre demiterea tehnicianului moldovenilor. Mihai Teja spune că nu este îngrijorat: ”Nu mă afectează nimic, mă afectează că nu putem să câştigăm puncte, mă afectează că tot timpul conducem şi pierdem, mă afectează poate că nu facem cel mai bun joc, mă afectează că nu avem responsabilitate mai mare şi curaj mai mult şi personalitate mai multă. Asta mă afectează, în rest nu mă afectează. Asta e viaţa antrenorului, normal când nu ai rezultate, când eşti jos, toată lumea dă în tine. Când eşti sus, strigau pe aici campionatul toată lumea. Până la urmă, nu-ţi face nimeni statuie nici dacă faci performanţă şi cu atât mai puţin atunci când nu ai rezultate” a mai adăugat fostul tehnician de la FCSB.

Afla mai multe despre: mihai tejapoli iaşi 

viewscnt
Articole similare