Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mihai Teja, explicaţii incredibile după SMS-ul trimis de Becali: ”Este normal” De ce nu a făcut ultima schimbare cu Viitorul

VIDEO | Mihai Teja, explicaţii incredibile după SMS-ul trimis de Becali: ”Este normal” De ce nu a făcut ultima schimbare cu Viitorul

FCSB

Comentarii

Mihai Teja a evitat să vorbească despre SMS-urile pe care Becali le trimite cu schimbări, dar a recunoscut că discută cu patronul echipei înainte şi după fiecare meci pentru a analiza jucătorii.

În mod inexplicabil, Teja a spus că n-a făcut ultima schimbare în meciul cu Viitorul pentru că nu avea jucători ofensivi pe bancă, în condiţiile în care acolo erau jucători ca Moruţan sau Mihai Roman.

Nu ştiu de unde e această problemă cu SMS-ul. Nu ştiu despre aşa ceva. În timpul meciului nu am habar de aşa. Vorbesc cu patronul înainte şi după meci, lucruri normale. Jucătorii mă respectă. Am noroc de nişte jucători cu un caracter foarte bun. N-am avut nicio problemă disciplinară, sunt profesionişti. La antrenamente lucrează foarte bine, mă respectă. Dacă exista ceva grav, cu siguranţă aflaţi.

Florinel Coman era supărat pentru evoluţia lui, nu pentru altceva. Când un jucător nu dă randament, intră altcineva. Am vorbit cu Florinel Coman. Era foarte supărat, era ziua lui, îşi dorea să dea gol, să demonstreze. Din acest motiv era supărat.

Nu trebuie să faci toate schimbările. Am mai aşteptat cu ultima schimbare pentru că eram în avantaj, conduceam cu 1-0. Apoi, la 1-1, trebuia să vin cu ceva ofensiv, dar toţi jucătorii ofensivi erau deja în teren”, a spus Mihai Teja.

Afla mai multe despre: tejafcsb 

viewscnt
Articole similare