Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mihai Teja, întâlnire decisivă cu Becali: "Nu poţi să-ţi dai seama atât de repede de munca unui antrenor!" Ce spune de posibila venire a lui Şumudică

VIDEO | Mihai Teja, întâlnire decisivă cu Becali: "Nu poţi să-ţi dai seama atât de repede de munca unui antrenor!" Ce spune de posibila venire a lui Şumudică

Superliga

Comentarii

Mihai Teja spune că va avea o întâlnire cu Gigi Becali la finalul acestui sezon, după care va lua o decizie privind viitorul său. Tehnicianul a precizat că îşi doreşte să continue la FCSB indiferent de modul în care va încheia în acest campionat.

Teja spune că nu a fost deranjat de discuţiile privind o posibilă venire a lui Marius Şumudică la Becali şi se declară convins că Gigi Becali îi va transmite clar la finalul sezonului dacă vrea să mai rămână sau nu.

"Nu ştiu ce a avut CFR! Ce a lipsit FCSB-ului? Rezultatele sau punctele care pot face diferen

Sunt multe lucruri pe care mi le reproşez, dar nu vi le spun. Am făcut şi eu greşeli, e normal atunci când nu îţi îndeplineşti obiectivele.

Cu siguranţă voi avea o discuţie cu patronul, după aceste meciuri. Mă gândesc la viitorul nostru, al clubului, nu neapărat să mă despart de FCSB. Nu am o clauză în contract să plec dacă nu câştig titlul. Nu mă întrebaţi pe mine, ci pe cei din conducere.

Eu am un contract şi cu siguranţă vom analiza după aceste meciuri. Vorbesc cu domnul Becali la două, trei zile. Avem o relaţie foarte bună.

Eu doresc să-mi duc munca mai departe, da pentru că nu poţi să-ţi dai seama după patru luni de munca unui antrenor.

Nu mă deranjeaza şi nu îmi simt postul ameninţat (n.r. discuţiile privitoare la venirea lui Marius Şumudică). Am venit aici cu inima deschisă [...]

Întrebaţi-l pe domnul Şumudică sau pe domnul Becali. Eu antrenez echipa, fiecare jucător, indiferent cine intră pe teren, ştie ce are de făcut şi nu cred că poate influenţa nimic. Nu poate să vină domnul Şumudică să antreneze, deocamdată. Pe viitor, fiecare antrenor sau fiecare preşedinte ia o decizie şi răspunde pentru decizia pe care o ia.

Dacă nu are încredere cu siguranţă mă va chema şi va spune că nu mai putem să continuăm. Şi aşa mi se pare corect, să spui lucrurile în faţă şi aşa va fi cu siguranţă. Credeţi că domnul Becali mă ţine doar de dragul de a mă ţine şi vorbeşte cu altcineva? Nu, cu siguranţă atunci când va dori să ne despărţim îmi va spune în faţă şi când va dori să aducă un alt antrenor, cu siguranţă va aduce un alt antrenor.
", a declarat Mihai Teja într-o conferinţă de presă.

 

Conferinţă de presă Mihai Teja, FCSB

ACUM LIVE | Conferinţa de presă ţinută de FCSB înainte de meciul cu Sepsi VIDEO | Momentul în care Sarri a explodat la adresa lui Haţegan! De ce a ajuns italianul să se comporte ca un antrenor "de echipă mică" ---> http://bit.ly/2VurJ1m Gennaro Gattuso, OUT de la AC Milan. Florin Răducioiu a anunţat numele noului antrenor al rossonerilor ---->> https://bit.ly/2HaGUD6 Barcelona începe curăţenia după ruşinea istorică de la Liverpool! 10 "extratereştri" sunt OUT ---->> https://bit.ly/2VcJBJ0

Posted by Telekom Sport on Friday, May 10, 2019

 

Afla mai multe despre: mihai tejabecalifcsb 

viewscnt
Articole similare