Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mihai Teja, nemulţumit de selecţia lui Cosmin Contra. Sfaturi pentru jucătorii care nu au prins lotul naţionalei

VIDEO | Mihai Teja, nemulţumit de selecţia lui Cosmin Contra. Sfaturi pentru jucătorii care nu au prins lotul naţionalei

FCSB

Comentarii

Pentru prima dată de când este pe banca celor de la FCSB, Mihai Teja se confruntă cu selecţia la echipa naţională, iar antrenorul se declară nemulţumit de alegerile făcute de Cosmin Contra. El le oferă şi un sfat elevilor săi care nu au prins lotul.

"Aş fi vrut să am mai mulţi jucători la echipa mare a României, dar dacă aşa a decis Cosmin Contra nu am ce să fac. Avem mai mulţi la echipa de tineret", a spus Mihai Teja la conferinţa de presă premergătoare meciului din play-off, dintre Astra Giurgiu şi FCSB. 

Romario Benzar este singurul jucător al vicecampioanei convocat de Cosmin Contra pentru meciurile cu Suedia şi Insulele Feroe, primele din campania de calificare la Campionatul European din 2020. 

La naţionala de tineret, antrenată de Mirel Rădoi, situaţia este diferită. Acolo FCSB îi trimite pe Andrei Vlad, Dragoş Nedelcu, Dennis Man, Florinel Coman şi Olimpiu Moruţan. 

Tehnicianul de la FCSB le oferă şi un sfat elevilor săi, care se aşteptau să fie convocaţi: "Cred că orice jucător care nu este convocat este supărat. Nu trebuie să-i dărâme lucrul acesta. Ei trebuie să dea mai mult la echipa de club pentru a ajunge la naţională".

Conferinţă FCSB înainte de meciul cu Astra, din etapa a 2-a a playoff-ului Ligii I

Posted by Telekom Sport Romania on Saturday, March 16, 2019

 

Afla mai multe despre: mihai tejafcsbechipa nationala 

viewscnt
Articole similare