Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mihai Teja, reacţie fabuloasă după ce s-a uitat la meciul Sevilla - CFR 0-0: "Mi-a părut rău, am vrut să sparg TV-ul!"

VIDEO | Mihai Teja, reacţie fabuloasă după ce s-a uitat la meciul Sevilla - CFR 0-0: "Mi-a părut rău, am vrut să sparg TV-ul!"

FC Voluntari

Comentarii

FC Viitorul - FC Voluntari s-a terminat 0-0, iar Mihai Teja (41 de ani), antrenorul ilfovenilor, a spus la finalul partidei că egalul este un rezultat echitabil. Tehnicianul a dezvăluit şi motivul pentru care brazilianul Eric (34 de ani) nu a jucat, iar la final a vorbit despre meciul FC Sevilla - CFR Cluj din 16-imile de finală Europa League.

"A fost un meci echilibrat, un joc echilibrat, în prima repriză cred că am avut noi mai multe situaţii de a marca, în a doua repriză au avut ei. Un egal meritat, cred că a fost un fotbal bun, în care noi am încercat să jucăm fotbal, nu am făcut anti-joc.  Se poate mai mult, vreau mai mult de la ei, au calitate jucătorii. Eric nu putea să joace, pentru că a existat în contract o anumită cerinţă în care să nu joace împotriva Viitorului", a spus Mihai Teja la flash-interviu, după meci, la Telekom Sport.

Despre Sevilla - CFR: "Mi-a părut rău, voiam să sparg televizorul!"

Mihai Teja a vorbit, la flash-interviul de după meci, despre partida FC Sevilla - CFR Cluj 0-0, în returul 16-imilor de finală din Europa League. Camioana României a avut un gol anulat de VAR pe final şi a ratat calificarea, iar Teja a spus că a vrut să spargă televizorul de frustrare pentru nereuşita CFR-ului.

"Mi-a părut rău, chiar voiam să sparg televizorul, îmi era ciudă, îmi doream foarte tare ca CFR să meargă mai departe. Nu a fost cu nimic superioară Sevilla faţă de CFR Cluj", a mai spus Mihai Teja, la Telekom Sport.

FC Viitorul - FC Voluntari s-a terminat 0-0, în prima etapă a play-out-ului din Liga 1.

Afla mai multe despre: mihai tejafc voluntaricfr clujeuropa league 

viewscnt
Articole similare