Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mihai Teja şi-a felicitat jucătorii pentru victorie, dar le-a atras atenţia: "Mă deranjează acest lucru"

VIDEO | Mihai Teja şi-a felicitat jucătorii pentru victorie, dar le-a atras atenţia: "Mă deranjează acest lucru"

Superliga

Comentarii

Antrenorul echipei FCSB, Mihai Teja, şi-a felicitat jucătorii pentru succesul din derby-ul cu Universitatea Craiova, scor 3-2, dar s-a declarat nemulţumit de faptul că vicecampioana primeşte multe goluri.

"V-am spus că am 22 de jucători foarte buni şi pe oricare dintre ei alegi îşi fac treaba foarte bine. Am trei atacanţi foarte buni, cu mare valoare, mi-e greu să fac echipa. Ştiu că nu e uşor pentru cei care au rămas afară, dar le va veni rândul şi vor demonstra că au valoare. Nu este uşor, dar mă bucur pentru băieţi, îi felicit, pentru că au făcut un joc foarte bun. Au avut atitudine şi lucrul ăsta contează foarte mult pentru mine.

Mă bucur că am fost inspirat. Mă bucur că Hora a deschis scorul, mă bucur că Eddy Gnohere a dat golul victoriei, sunt mândru de ei. Decizia mea a fost aceasta, tot timpul v-am spus că înaintea fiecărui meci mi-e greu să aleg primul 11. Ei respectă lucrul acesta, au caracter şi mă bucur că fiecare când intră dă gol"

Mă deranjează că luăm goluri prea uşor. Cred că nu merităm să luăm golurile acestea. Trebuie să fim mai atenţi, mai concentraţi şi să lucrăm mai mult pe faza defensivă. Încercăm să devenim mai pragmatici, să fim mai solizi în faza defensivă, să evităm aceste greşeli şi să nu mai încasăm goluri la fiecare meci", a declarat Mihai Teja, pentru Telekom Sport.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-2 (2-2), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii I.

Au marcat Hora ‘8, Man ’30 şi Gnohere ‘71 pentru gazde, respectiv Bancu ’23 (penalti) şi Cicâldău ‘45+2 pentru oaspeţi. În minutul 55, un gol marcat de Benzar a fost anulat eronat pentru ofsaid.

Afla mai multe despre: teja 

viewscnt
Articole similare