Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mihai Teja şi-ar fi dorit mai mult de la meciul cu Astra. "În loc de 4-1 sau 5-1, putea să se termine egal"

VIDEO | Mihai Teja şi-ar fi dorit mai mult de la meciul cu Astra. "În loc de 4-1 sau 5-1, putea să se termine egal"

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari a obţinut o victorie mare, sâmbătă, pe terenul celor de la Astra Giurgiu, scor 3-2, într-un duel din etapa a 6-a din Liga 1.

Formaţia ilfoveană, antrenată de Mihai Teja, a făcut un meci foarte bun şi a  reuşit să plece cu toate cele trei puncte de la Giurgiu, o formaţie debusolată, fără Denis Alibec şi fără Mihai Răduţ, accidentat în primele minute ale meciului.
 
"Trei puncte importante pentru noi. Am venit după un meci cu Sepsi în care am condus din minutul 3 şi am făcut o primă repriză foarte bună. A doua un pic mai slabă. Cred că am făcut un meci bun astăzi, puteau să fie şi mai multe goluri, din păcate suferim din nou pe final, în loc să fie 4-1 sau 5-1 putea să se termine şi egal. 
 
Budescu, Răduţ, am avut noroc şi la accidentarea lui Răduţ din primele minute, le-au lipsit jucători de calitate care puteau face diferenţa. Am prins şi Astra într-un moment destul de greu dar este o echipă bună, puternică, nu este locul din clasament acesta, cu siguranţă vor aduce antrenor, vor mai aduce şi jucători", a declarat Mihai Teja, imediat după meci.
 
În urma acestei victorii, FC Voluntari a acumulat 10 puncte şi a urcat pe locul 4 în clasament. De partea cealaltă, Astra Giurgiu rămâne ultima în Liga 1, la egalitate cu FC Argeş, cu doar un punct câştigat în primele şase etape.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare