Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mihai Teja vrea să-l învingă din nou pe Gigi Becali: "Îi respect pe cei de la FCSB, a fost plăcere, dar îmi doresc trei puncte"

VIDEO | Mihai Teja vrea să-l învingă din nou pe Gigi Becali: "Îi respect pe cei de la FCSB, a fost plăcere, dar îmi doresc trei puncte"

FC Voluntari

Comentarii

Mihai Teja, antrenorul echipei FC Voluntari, a prefaţat restanţa cu FCSB, de joi, meci programat în direct la Telekom Sport 1, de la ora 20:00.

Mihai Teja îşi reîntâlneşte fosta echipă pentru a treia oară în acest sezon, după cele două înfruntări din perioada în care o antrena pe Poli Iaşi. În turul campionatului, Poli Iaşi a învins FCSB, în deplasare, scor 2-1, pentru ca în retur FCSB să se impună cu acelaşi scor în Moldova.

FC Voluntari - FCSB, joi, ora 20:00, Telekom Sport 1

"Ne aşteaptă un meci greu, un meci bun, un meci frumos, un meci în care trebuie să dăm maximum, la fel cum am făcut şi cu cei de la Clinceni. FCSB este o echipă bună, puternică, se bate la titlu, are jucători de valoare şi încercăm să scoatem maximum din acest meci.

Eu îi cunosc, mi-a făcut plăcere să lucrez cu ei. Sunt jucători de calitate foarte bună şi sportivă şi umană. Dar îmi doresc să luăm punct sau puncte din partida de mâine.

Mi-a făcut plăcere cu ei, sunt sigur că pot să facă performanţă. Vedeţi că mulţi dintre ei valorează foarte mulţi bani şi sunt sigur că vor pleca pe sume mari şi la echipe puternice, pentru că au calitate.

Echipa noastră trebuie să fie unită, să fim mult mai puternici şi să dăm dovadă că un grup unit poate să câştige în faţa valorilor individuale.

Nu ne este frică, îi respectăm, dar noi ne dorim să luăm punct sau puncte. Suntem într-o situaţie foarte grea şi pentru noi fiecare punct contează.

Pentru noi, trei puncte cu FCSB înseamnă încredere şi mai mare, înseamnă dorinţă şi mai mare, un moral foarte bun. Şi uşor, uşor, cu cât acumulezi mai multe puncte, cu atât cresc şansele să îţi îndeplineşti obiectivul", a declarat Mihai Teja, într-o conferinţă de presă.

FCSB întâlneşte, joi, în deplasare, FC Voluntari, într-o restanţă din etapa a 18-a. Meciul va putea fi urmărit în direct la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: teja 

viewscnt
Articole similare