Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mihăilă şi-a revenit după accidentare şi speră să fie convocat de Rădoi la EURO 2019 U21. Ce spune despre reducerea pedepsei lui Rus

VIDEO | Mihăilă şi-a revenit după accidentare şi speră să fie convocat de Rădoi la EURO 2019 U21. Ce spune despre reducerea pedepsei lui Rus
Comentarii

Valentin Mihăilă a trecut peste clipele groaznice din momentul accidentări de la Iaşi, provocate de Laurenţiu Rus şi revine în echipa Craiovei odată cu meciul de la Botoşani. Ambiţiile tânurului fotbalist nu se opresc aici, el vrea să îl impresioneze şi pe Mirel Rădoi.

"Sunt foarte bine, nu mai am nicio problemă. Am fost la echipa naţională, am avut acolo trei meciuri, nu au fost niciun fel de probleme şi sunt apt pentru meciuri. Ăsta este fotbalul până la urmă, este un sport de contact şi nu vreau să îl învinovăţesc pe Rus sau pe altcineva. Rus mereu vorbeşte cu mine, săptămână de săptămână îmi scrie să vadă dacă sunt bine şi îi mulţumesc pe această cale. Nu vreau să îl învinovăţesc pe el", a spus Mihăilă în cadrul unei conferinţe de presă despre urmările accidentării provocate de Rus. 

Întrebat dacă este de acord ca pedeapsa primită de Laurenţiu Rus să fie micşorată, Mihailă nu a oferit un răspuns clar: "Nu ştiu. Am înţeles că are nouă etape, au trecut două... nu ştiu dacă a fost mare pedeapsa, nu ştiu dacă a fost mică, nu mă interesează şi vreau să trec peste acest subiect". 

Mijlocaşul în vârstă de 18 ani este un obişnuit al naţionalei sub 19 ani, dar întrebat fiind dacă se gândeşte la Campionatul European U21 de anul viitor, a răspuns afirmativ: "Da, dar mai am mult de muncă. Mai este mult până în vară, dar sper să joc la fel de bine cum am făcut-o până acum şi, la vară, sper să prind un loc în acel lot"

FC Botoşani - U Craiova se joacă luni, de la 20:30, la Telekom Sport 1. 

Afla mai multe despre: valentin mihailau craiova 

viewscnt
Articole similare