Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mihalcea a fost prezentat oficial la Dinamo. Prunea: "E dinamovist adevărat şi ştie la ce s-a înhămat"

VIDEO | Mihalcea a fost prezentat oficial la Dinamo. Prunea: "E dinamovist adevărat şi ştie la ce s-a înhămat"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia l-a prezentat pe Adrian Mihalcea. Noul antrenor al "câinilor" a semnat un contract pe un an şi jumătate.

"Sunt bucuros, emoţionat, dar bucuros, mă întorc practic în locul unde m-am format ca om şi pentru mine respectul este sfânt. Nu sunt străin de ceea ce s-a întâmplat la Dinamo, mai ales că, din postura de antrenor secund la echipa naţională, am văzut foarte multe meciuri, plus după fiind câine, am participat la toate meciurile.

Nu e uşor, dar sunt un curajos. Mi-au plăcut provocările întotdeauna. Situaţia actuală nu este de departe cea mai bună, dar nici dezastruoasă. Discursul meu ieri către jucători a fost de mobilizare şi de luptă. Nu suntem într-o poziţie care să ne permită să jucăm individual, trebuie să arătăm ca o echipă" , a declarat Adrian Mihalcea.

"Este un fost coleg de-al meu, care a crescut cu noi, dinamovist adevărat, un antrenor care munceşte, eu am păţit multe cu el când ne băteam la promovare la Iaşi şi el era pe la Slobozia şi pe unde mai era, meciuri grele.

Ştie la ce s-a înhămat, suntem alături de el, este antrenorul pe care l-am dorit cu toţii. Vine să muncească pentru Dinamo şi sunt convins că vom avea rezultate împreună" , a spus preşedintele lui Dinamo, Florin Prunea.

 

Afla mai multe despre: pruneadinamomihalcea 

viewscnt
Articole similare