Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Milan aproape de o înfrângere surprinzătoare! Atalanta a făcut spectacol, iar Roma s-a impus dramatic la Firenze. Meci nebun între Sassuolo şi Napoli

VIDEO Milan aproape de o înfrângere surprinzătoare! Atalanta a făcut spectacol, iar Roma s-a impus dramatic la Firenze. Meci nebun între Sassuolo şi Napoli

Serie A

Comentarii

Milan a fost la un pas de înfrângere în partida cu Udinese. Partida a fost transmisă live pe site-ul www.telekomsport.ro. Victorie clară pentru Atalanta şi pasă de gol pentru Răzvan Marin la Cagliari. Aici, toate rezumatele din Italia.

Fără Zlatan, accidentat, Milan a salvat un punct acasă cu Udinese în ultimele secunde. Becao a fost aproape de deschiderea scorului în startul reprizei secunde, dar Romagnoli a intervenit excepţional. Tot Becao a deschis scorul. L-a învins uşor pe Donaruma cu o lovitură de cap. Milan a egalat dintr-un penalty obţinut în minutul 90+5. Kessie a marcat pentru a opta oară în acest sezon de la punctul cu var, iar rossonerii tremură pentru poziţia a doua.

Atalanta a făcut din nou spectacol, de această dată cu nou promovata Crotone. Gosens a deschis scorul, cu a noua sa reuşită. Germanul este fundaşul cu cele mai multe goluri din top 5 campionate. Simy a egalat pentru Crotone şi a stabilit scorul pauzei. Atalanta s-a dezlănţuit imediat după pauză. Fundaşul Palomino a înscris şi a deschis o serie de trei goluri marcate în 10 minute. L-a urmat Muriel, care a ajuns la 15 goluri în campionat. Ilicic a făcut 4-1. Miranciuk a închis tabela, iar Atalanta este pe loc de Champions League.

Sub comanda lui Semplici, Cagliari a reuşit a doua victorie consecutivă. Cu Răzvan Marin pe teren 78 de minute, sarzii au câştigat la limită, 1-0 cu Bologna, deşi au trecut prin mari emoţii.

Mijlocaşul român a executat perfect cornerul în urma căruia Rugani a marcat singurul gol al partidei, iar Cagliari a părăsit pe moment zona retrogradării.

Roma s-a impus dramatic pe terenul Fiorentinei, golul lui Diawara din minutul 89, fiind validat după consultarea VAR. Era 1-1 în acel moment, dar ambele goluri purtaseră semnătura lui Spinazzola. Mai întâi, fundaşul roman l-a învins pe portarul advers în minutul 49, dar 11 minute mai târziu a înscris în proprie poartă.

Sassuolo şi Napoli au oferit un meci nebun, cu de toate. Deschiderea scorului a venit dintr-un autogol al lui Maksimovic. După doar patru minute, Zielinski a egalat. Sassuolo a intrat în avantaj la cabine, după un penalty transformat de Berardi în prelungiri. Repriza a doua a fost şi mai spectaculoasă. Berardi şi Caputo puteau închide meciul, dar amândoi au lovit bara într-un interval de trei minute (69 şi 71). Imediat a înscris Di Lorenzo şi s-a făcut 2-2. Acelaşi fotbalist al lui Napoli a fost faultat în careu şi s-a dictat al doilea penalty al meciului. Insigne a marcat pentru 3-2 în minutul 90. Arbitrul Marini a mai dictat o lovitură de la 11 metri în prelungiri: de această dată a executat Caputo, care l-a învins şi el pe Meret, iar Sasuolo - Napoli s-a terminat 3-3. 

Afla mai multe despre: rezumate serie a 

viewscnt
Articole similare