Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Milan învinsă clar de Atalanta pe teren propriu! Inter, fără victorie la Udine. Spectacol cu 7 goluri în Roma - Spezia

VIDEO Milan învinsă clar de Atalanta pe teren propriu! Inter, fără victorie la Udine. Spectacol cu 7 goluri în Roma - Spezia

Serie A

Comentarii

O nouă zi spectaculoasă de fotbal de bună calitate din Serie A, la Telekom Sport.

Milan a suferit cea mai clară înfrângere a sezonului de Serie A, pe teren propriu cu Atalanta. Zeiţa a făcut ce a vrut pe San Siro şi a deschis scorul prin fundaşul central Romero, excelent servit de Gosens. Ibrahimovic a ratat singura şansă a lui Milan, în finalul primei părţi. În repriza secundă, Kessie l-a lovit cu cotul în faţă pe Ilicic, iar Atalanta a primit penalty. Slovenul l-a învins pe Donaruma şi a dublat avantajul oaspeţilor. Cu un sfert de oră înainte de final, Zapata a definitivat dezastrul lui Milan, care a suferit al doilea insucces în acest campionat, după cel cu juventus, tot de pe teren propriu.

Milan rămâne însă pe primul loc, pentru că Inter nu a reuşit să câştige la Udine. Într-un meci cu puţine ocazii, Hakimi a ratat-o pe cea mai mare, iar echipa lui Conte, eliminat în prelungiri, rămâne pe locul secund, la două lungimi în spatele rivalei din oraş.

La trei zile după ce pierduse cu 2-4 meciul de cupă cu Spezia, Roma a găzduit-o din nou pe Olimpico pe nou promovată. În lipsa lui Dzeko, Borja Mayoral a deschis scorul pentru gialorossi. Piccoli a reuşit să egaleze repede pentru oaspeţi şi a stabilit scorul pauzei. Imediat după pauză, Roma a lovit de două ori în trei minute şi părea că a închis meciul. Acelaşi Mayoral, şi Karsdopr au punctat pentru echipa din capitală. După doar patru minute, Farias a readus-o în meci pe Spezia. În minutul 90, Verde a făcut 3-3, iar Paulo Fonseca îşi pregătea discursul de plecare. L-a salvat Lorenzo Pellgrini, cu reuşita sa din prelungiri, iar Roma s-a impus cu 4-3 şi rămâne pe trei în Serie A. 

După umilinţa de etapa trecută de la Napoli, Fiorentina s-a răzbunat pe nou promovata Crotone. Bonaventura a marcat primul său gol pentru echipa viola şi a fost o reuşită superbă. Vlahovic a dus scorul la 2-0 după o acţiune colectivă a echipei lui Prandelli. Simmy a redus din diferenţă pentru Crotone, care este ultima în Serie A, cu doar 12 puncte în 19 etape.

 

Afla mai multe despre: ac milaninterserie aas romarezumate 

viewscnt
Articole similare