Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Milwaukee Bucks este prima echipă calificată în finala Conferinţei de Est! Suspansul se menţine în celelalte duleuri

VIDEO | Milwaukee Bucks este prima echipă calificată în finala Conferinţei de Est! Suspansul se menţine în celelalte duleuri

NBA

Comentarii

Milwaukee Bucks şi-a respectat statutul de favorită în duelul cu Boston Celtics. S-a impus la general cu scorul de 4-1 şi este prima echipă care a avansat în finalele de Conferinţe din play-off-ul NBA. În finala Estului o aşteaptă pe învingătoarea dintre Philadelphia 76ers şi Toronto Raptors.

Pentru Milwaukee, aceasta este a şasea calificare în finala Conferinţei şi prima după 18 ani de aşteptare. O singură dată a reuşit să câştige titlul în NBA, în 1971. 

În drumul spre o nouă performanţă, Milwaukee o va întâlni pe Philadelphia 76ers sau pe Toronto Raptors. Philadelphia a restabilit egalitatea în duelul cu Toronto, după ce a câştigat în această dimineaţă cu 112-101 meciul al şaselea al duelului. 

Acelaşi scor, 3-3, este şi în duelul din Conferinţa de Vest, dintre Blazers şi Denver Nuggets. Portland Trail s-a impus cu 119-108  în partida a şasea a confruntării. 

Tot în Vest, campioana en-titre, Golden State, conduce cu 3-2 în duelul cu Houston Rockets. 

Rezultatele serii:

  • Philadelphia 76ers - Toronto Raptors 112-101
  • Portland Trail Blazers - Denver Nuggets 119-108

 

Houston Rockets - Golden State Warriors, sâmbătă dimineaţă, ora 4:00, în direct la Telekom Sport 1

 

Afla mai multe despre: nbamilwaukee bucksfinala conferinţă est 

viewscnt
Articole similare