Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ministrul Tineretului şi Sportului a devenit reporter. Cui i-a luat Bogdan Matei primul interviu din "carieră"

VIDEO | Ministrul Tineretului şi Sportului a devenit reporter. Cui i-a luat Bogdan Matei primul interviu din "carieră"

Fotbal

Comentarii

A fost aglomeraţie mare de vedete din sport, dar mai ales din politică, la Snagov la meciul tradiţional, care încheie mandatul ţărilor care deţin preşedinţia de şase luni a Uniunii Europene. Ministrul Tineretului şi Sportului a făcut pe reporterul pentru Telekom Sport.

Reprezentanţi ai Ministerulu Tineretului şi Sportului şi ai Consiliului Uniunii Europene au jucat sâmbătă un meci care încheie în mod simbolic mandatul României la şefia Uniunii Europene. Partida a fost arbitrată de fostul central Cristi Balaj, iar din echipa celor de la MTS  a făcut parte şi Ministrul Bogdan Matei. 

Pentru scurt timp, Matei a fost reporter pentru Telekom Sport. În rolul interlocutorului s-a aflat Cristi Balaj. Iată cum a decurs dialogul dintre cei doi:

Matei: "Domnule Balaj, în primul rând vă mulţumim pentru sprijinul acordat. Cum vi se pare jocul?"

Balaj: "Senzaţional, schimbările efectuate, mai ales în ultimul timp, se vede că Mircea Lucescu şi fotbalul românesc are un viitor. Aveţi talent şi maiestrie. Aţi reuşit după ce a plecat domnul Mircea Lucescu să faceţi schimbări care au dus la schimbarea rezultatului. La 2-0 pentru oaspeţi, am făcut un 2-2 la pauză. M-am bucurat şi eu de asta spun am făcut."

Matei: "Chiar dacă sunteţi arbitru, un pronostic?"
Balaj: "1x2 sută în sută nu voi greşi şi sunt mai mutl decât convins că voi nimeri rezultatul."

Matei: "Mulţumim mult de tot. Domane ajută. Hai, România!"

Afla mai multe despre: balajmtsbogdan matei 

viewscnt
Articole similare