Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, vine la Zoom Sport, miercuri, ora 19:00, pe Telekom Sport 3!

VIDEO | Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, vine la Zoom Sport, miercuri, ora 19:00, pe Telekom Sport 3!

Diverse

Comentarii

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, vine la Zoom Sport, miercuri, ora 19:00, pe Telekom Sport 3!

Imediat după ce a fost investit, Ionuţ Stroe a susţinut că priorităţile mandatului său sunt modificarea legii sportului, participarea românească la Jocurile Olimpice de la Tokyo şi stimularea sportului de masă.

”În România există încă oameni care se întreabă de ce finanţăm activităţile de sport şi tineret. Este simplu: prin activitatea de sport obţinem un beneficiu social cert. Americanii au o zicală: un dolar investit în sport salvează trei dolari cheltuiţi în sistemul de sănătate”, a declarat Ionuţ Stroe.

VIDEO | Când va fi montat gazonul pe noul stadion Steaua. Ministrul Tineretului, veste senzaţională şi pentru fanii lui Dinamo

Avertismentul lansat de ministrul Tineretului şi Sportului: "Vom analiza lunar cum s-au cheltuit banii alocaţi de stat federaţiilor"

România vrea să-şi depună candidatura pentru organizarea Campionatului European de fotbal din 2028, alături de Grecia. "Ne putem afirma pe harta sportului internaţional"

 

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe