Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Minteuan a izbucnit: ”E o prostie. Câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia!” Ce l-a enervat pe antrenorul CFR-ului

VIDEO | Minteuan a izbucnit: ”E o prostie. Câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia!” Ce l-a enervat pe antrenorul CFR-ului

Superliga

Comentarii

Alin Minteuan a fost deranjat de adversarii care au declarat că Sepsi va trage în play-off cu CFR Cluj. Antrenorul campioanei României spune că sunt exagerări.

Sepsi a intrat în premieră în play-off-ul Ligii 1, dar echipa din Sfântu Gheorghe a fost acuzată că va face jocurile pentru CFR Cluj. Este un scenariu care l-a enervat pe Alin Minteuan. Antrenorul lui CFR Cluj a răspuns acid, folosindu-se de un cunoscut proverb românesc:

”E o prostie, nu vreau să discut acest lucru. Nu cred că e prima dată când spun acest lucru, fiecare ar trebui să îşi vadă de echipa lui, să dea declaraţii strict despre echipa lui, jucătorii lui, despre ce se întâmplă în club şi ştiţi cum e. Există o vorbă la români. Cea cu ”câinele care moare de cale lungă, de drum lung şi prostul de grija altuia”. Am văzut şi unii gazetari care vorbesc aiurea. La fel, conducători care vorbesc de alţi oameni care încearcă să îşi facă şi ei treaba cum pot, dar asta e. Nu mai vreau să dezvolt. Cred că proverbul a fost suficient”, a declarat Alin Minteuan.

Afla mai multe despre: cfr clujalin minteuan 

viewscnt
Articole similare