Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Minunea din Cupa Germaniei! O echipă din liga a 4-a a scris istorie şi s-a calificat în semifinala competiţiei. Vezi AICI toate golurile

VIDEO | Minunea din Cupa Germaniei! O echipă din liga a 4-a a scris istorie şi s-a calificat în semifinala competiţiei. Vezi AICI toate golurile

Bundesliga

Comentarii

FC Saarbrucken a reusit marea surpriza din sferturile Cupei Germaniei - a devenit prima echipa de Liga a 4-a din istoria fotbalului german care s-a calificat in semifinale.

Saarbrucken a eliminat la lovituri de departajare un adversar venit din Bundesliga - pe Fortuna Dusseldorf.
Dupa 120 minute, scorul a fost 1-1. Gazdele au deschis scorul in minutul 31 si au fost aproape sa se califice in timp regulamentar, dar in minutul 90, Matthias Jorgensen a egalat dintr-o pasa venita de la propriul portar urcat in careul advers. Cu 8 minute mai devreme Fortuna ratase si un penalty prin golgheterul Hennings. La lovituri de departajare s-au batut 10 de serii iar cel care a ratat a fost chiar cel care a trimis meciul in prelunguri - danezul Jorgensen, Saarbrucken nu este la primul adversar de Bundesliga pe care il elimina in acest sezon - in turul al doilea, a trecut de FC Koln.
 
Bayern s-a calificat pentru a 11-a oară la rând în semifinalele Cupei Germaniei, după o victorie la limită pe terenul lui Schalke. Golul succesului bavarez a venit de la Kimmich, care a prins un şut bun în finalul primei reprize. Bayern a continuat să atace şi în partea a doua, dar a făcut doar spectacol. Coutinho a lovit transversala cu o execuţie din afara careului. Goretzka a fost şi el aproape de un eurogol, dar a trimis peste. Bayern s-a impus şi a eliminat-o pentru a noua oară din cupă pe Schalke.
 

Afla mai multe despre: cupa germaniei 

viewscnt
Articole similare