Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Miracolul Miriuţă! Hermannstadt, mai aproape de play-off decât de retrogradare: "Sper ca băieţii să rămână la fel"

VIDEO | Miracolul Miriuţă! Hermannstadt, mai aproape de play-off decât de retrogradare: "Sper ca băieţii să rămână la fel"

Hermannstadt​

Comentarii

Vasile Miriuţă a trezit-o pe FC Hermannstadt. Antrenorul a preluat echipa pe locul 13 şi a dus-o până pe poziţia a 7-a a clasamentului. În 6 meciuri de Liga I, sibienii au obţinut 13 puncte şi au ajuns şi în sferturile Cupei României.

Vasile Miriuţă a avut rol de magician pentru Hermanstadt. A transformat echipa dintr-o candidată la evitarea retrogradării într-o pretendentă la play-off. Împotriva Chiajnei a câştigat şi primul meci pe teren propriu ca antrenor al sibienilor. "E bine că am deschis repede scorul, am avut 2-0 dar trebuie să fim mai atenţi pe viitor, nu avem voie să facem acele greşeli pe care le-am făcut în minutul 44 şi pe final puteau să ne egaleze. Mai sunt încă 4 jocuri, le vom juca şi vom merge în vacanţă după aia" a spus Miriuţă la finalul meciului cu ilfovenii.  

Miriuţă l-a înlocuit pe Alexandru Pelici pe banca echipei ajunsă în Liga I în vara acestui an. 

"Noi îi mulţumim domnului Pelici pentru că a format un grup unit aici, la Sibiu, este şi meritul lui pentru că în ultimele etape am scos foarte multe puncte, domnul Miriuţă a venit cu un suflu nou şi se pare că este de bun augur pentru noi" a declarat la rândul lui Alexandru Dandea. 

Afla mai multe despre: miriuţădandeahermannstadt 

viewscnt
Articole similare