Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mirandes a reuşit surpriza 16-imilor de finală din Cupa Regelui! Celta Vigo, OUT din competiţie după un meci nebun

VIDEO | Mirandes a reuşit surpriza 16-imilor de finală din Cupa Regelui! Celta Vigo, OUT din competiţie după un meci nebun
Comentarii

Mirandes a reuşit surpriza 16-imilor de finală din Cupa Regelui, după ce a învins-o cu 2-1 pe Celta Vigo. Sanchez a reuşit golul victoriei în minutul 114.

Cu doar două minute înainte de gol, Mirandes a avut şi penalty, la o fază care a lăsat-o pe Celta în zece oameni. Sergio l-a blocat însă pe Alvaro Rey.

Echipa de pe locul 10 din Segunda începuse perfect meciul. Matheus Aias a deschis scorul de la 11 metri. Celta a suferit mult pentru egalare, care a venit abia cu un sfert de oră înainte de final. Pione Sisto a înscris superb şi a trimis meciul în prelungiri.

Chiar şi cu un om în minus, galicienii puteau ajunge la lovituri de departajare. Bara a salvat-o însă pe Mirandes, care se califică în optimi pentru prima oară după parcursul de senzaţie din 2015, când a prins sferturile.

Mirandes elimină pentru a şaptea oară o echipă de La Liga

Este pentru a şaptea oară în istorie când Mirandes, locul 10 în La Liga 2, reuşeşte să elimine o echipă din prima ligă spaniolă, în Cupa Regelui.

Afla mai multe despre: cupa 

viewscnt
Articole similare