Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Mircea Lucescu a dus-o pe Dinamo Kiev în optimile UEFA Europa League: ”Echipa creşte de la meci la meci!” VIDEO

VIDEO Mircea Lucescu a dus-o pe Dinamo Kiev în optimile UEFA Europa League: ”Echipa creşte de la meci la meci!” VIDEO

UEFA Europa League

Comentarii

Dinamo Kiev s-a calificat în optimile de finală ale UEFA Europa League. Mircea Lucescu a vorbit despre această performanţă la finalul jocului.

Mircea Lucescu a obţinut o calificare in extremis în deplasare. Formaţia sa a reuşit să tranşeze manşa retur , în urma golului marcat în minutul 83 de Buyalskyy.  ”În prima repriză au fost câteva probleme. Ne-am apărat bine, am ieşit bine cu mingea la picior, dar pe urmă am fost precipitaţi în ceea ce priveşte pasele în treimea adversă. Şi asta a creat o stare de nervozitate propriei echipe. Nu ne aşteptam în vară la acest lucru. ” a spus tehnicianul român, la finalul jocului.

Reputatul tehnician român ştie şi care sunt minusurile echipei sale după acest joc, dar şi ce trebuie făcut pentru ca gruparea ucrainiană să revină în elita fotbalului ucrainian şi european: ” Echipa creşte de la meci la meci. Pesemne încă nu are destulă încredere în potenţialul ei. De aceea şi greşelile care s-au făcut, greşeli elementare tehnice, ceea ce la nivelul jucătorilor noştri nu ar trebui să se întâmple.  Eu cred că este prea mare presiunea. Este foarte mare stres pentru ei, acela de a reuşi să obţină performanţe, astfel încât să revină la ceea ce Dinamo Kiev a fost” a mai spus Mircea Lucescu, la finalul partidei din Belgia.

Dinamo Kiev a eliminat-o pe FC Brugges după ce a învins-o în Belgia, scor 1-0. În partida tur din Ucraina, Dinamo şi FC Brugges terminaseră la egalitate, scor 1-1.

Afla mai multe despre: mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare