Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mircea Lucescu a plecat în Ucraina. O va antrena pe Dinamo Kiev, chiar dacă a fost întâmpinat cu ostilitate!

VIDEO | Mircea Lucescu a plecat în Ucraina. O va antrena pe Dinamo Kiev, chiar dacă a fost întâmpinat cu ostilitate!
Comentarii

Mircea Lucescu (75 de ani) a plecat în Ucraina cu un avion privat şi o va antrena pe Dinamo Kiev, în ciuda ostilităţii cu care a fost primită de fani vestea că va fi noul antrenor al trupei din capitala Ucrainei. "Il Luce" a semnat pe doi ani cu posibilitate de prelungire cu Dinamo Kiev, marea rivală a lui Şahtior Doneţk.

Fanii şi fostele glorii ale lui Dinamo Kiev au primit cu indignare vestea că Mircea Lucescu a preluat banca tehnică a lui Dinamo Kiev, însă antrenorul român speră să-i facă să fie fericiţi prin rezultate bune la cârma echipei de pe stadionul Olimpic.

Marţi, 28 iulie, Mircea Lucescu a luat avionul şi a plecat în Ucraina pentru a se apuca de treabă la noua sa formaţie. Pe aeroport, la plecare, Mircea Lucescu n-a putut să declare nimic.

Mircea Lucescu a semnat cu Dinamo Kiev!

Dinamo Kiev a anunţat oficial, joi, pe pagina de Facebook a clubului, faptul că Mircea Lucescu este noul antrenor al echipei. Antrenorul român a semnat pe doi ani cu opţiune de prelungire pe încă unul. Fanii ucrainenilor au contestat numirea lui "Il Luce", pe care îl percep pe ca pe un rival, după ce a antrenat pe Şahtior Doneţk. Lucescu a antrenat ultima dată naţionala Turciei, din august 2017 până în ianuarie 2019.

OFICIAL | Mircea Lucescu este noul antrenor al celor de la Dinamo Kiev. Ucrainenii au făcut anunţul pe reţelele de socializare

FOTO | Ultraşii lui Dinamo Kiev, extrem de furioşi după numirea lui Mircea Lucescu: "Să-şi dea toţi demisia! E o flegmă în faţa fanilor. Am crezut până în ultima clipă că e o glumă!"

Pe Mircea Lucescu îl aşteaptă un calvar la Kiev. Fanii lui Dinamo i-au transmis un mesaj ameninţător tehnicianului român | FOTO

Afla mai multe despre: mircea lucescudinamo kievvideo 

viewscnt
Articole similare