Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mircea Lucescu, amintiri de neuitat cu Ionuţ Lupescu: "M-a acompaniat în toată cariera mea"

VIDEO | Mircea Lucescu, amintiri de neuitat cu Ionuţ Lupescu: "M-a acompaniat în toată cariera mea"

Fotbal intern

Comentarii

Mircea Lucescu, selecţionerul naţionalei Turciei, nu putea lipsi de la petrecerea pe care a dat-o Ionuţ Lupescu la împlinirea a 50 de ani. Fostul selecţioner şi-a amintit cele mai frumoase momente petrecute alături de Lupescu, pe care l-a promovat în fotbalul mare în urmă cu 32 de ani.

"Nu îmi vine să cred cum că a ajuns la 50 de ani şi chiar discutam cu ceilalţi de la masă cum a trecut vremea. Am revăzut nişte figuri extrem de apropiate, foşti adversari din teren sau de pe banca tehnică. Mi-a făcut plăcere că Ionuţ a avut această iniţiativă. Sărbătoreşte cei 50 de ani nu atât pentru el însuşi, cât pentru prietenii lui şi pentru oamenii cu care a lucrat de-a lungul celor 30 de ani de activitate fotbalistică de înaltă performanţă. Pentru că el a făcut performanţă în toate domeniile.

A ştiut să lase în urma lui momente foarte plăcute. După o anumită perioadă şi mai ales când ajungi să tragi o linie şi să vezi cam ceea ce ai lăsat în urma ta,îţi revin în memorie momentele cele mai frumoase. Iar Ionuţ a avut astfel de momente deosebite. Mai ales că a debutat cu mine, ca şi căpitan al lui Dinamo, la 18 ani. M-a acompaniat în toată cariera mea cum şi eu l-am acompaniat în toată cariera lui", a povestit Mircea Lucescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mircea lucescuionut lupescuaniversare,  

viewscnt
Articole similare