Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mircea Lucescu, dezamăgit: "Ăştia suntem! E o pată pentru toată ţara". Unde crede că s-a făcut diferenţa în favoarea lui Burleanu

VIDEO | Mircea Lucescu, dezamăgit: "Ăştia suntem! E o pată pentru toată ţara". Unde crede că s-a făcut diferenţa în favoarea lui Burleanu

Fotbal intern

Comentarii

Mircea Lucescu s-a declarat dezamăgit de felul cum au luat sfârşit alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal şi consideră că acest nou mandat al lui Răzvan Burleanu reprezintă o lovitură de imagine asupra întregii ţări.

"Am văzut o schimbare totală de responsabilitate în fotbalul românesc, în sensul în care diferenţa trebuie s-o facă futsal sau cum se zice şi fetele. Ele au decis ce va însemna viitorul fotbalului românesc, ce nivel de performanţă vom aştepta. Au câştigat administraţia şi capacitatea de a organiza alegerile împotriva performanţei viitoare. Din păcate, în acest moment, noi pierdem un număr foarte  important de jucători care au făcut performanţă pentru fotbalul românesc şi care au vrut să determine o anumită direcţie de performanţă. Să sperăm că această dezvoltare a fotbalului de masă va ajuta în viitor pentru a crea o echipă naţională puternică", a declarat Mircea Lucescu.

Lucescu crede că Burleanu s-a folosit de funcţia de preşedinte pentru a-şi câştiga un nou mandat în fruntea FRF. El a precizat că pentru alegători a contat mai mult ce au primit din partea fostului şi noului şef de la Casa Fotbalului. 

"Ăştia suntem! Contează mai mult micile atenţii decât evaluarea corectă a potenţialului oamenilor care pot să aducă fotbalului performanţă, imagine şi respect. Când s-au înfiinţat atâtea competiţii în ultimul an, fiecare competiţie a avut un număr de echipe, fiecare echipă a avut un vot. Astăzi, votul a fost decis de fotbalul feminin şi fotbalul de sală! E o pată pentru toată ţara, nu numai pentru fotbalul românesc", a adăugat Lucescu.

Selecţionerul naţionalei Turciei prevede un viitor lipsit de performanţă fotbalului românesc.

"Sincer vă spun, sunt dezamăgit. Îl vedeam (n.r. - preşedinte pe Ionuţ Lupescu). Dincolo de a conduce o federaţie de fotbal, există şi o responsabilitate faţă de iubitorii fotbalului, aceea de a se bucura de performanţă. Performanţele nu pot fi aduse de nişte oameni care nu au avut nicio treabă cu fotbalul de performanţă. Performanţa puteau s-o aducă, într-adevăr, cei care au făcut performanţă pe terenul de fotbal", a conchis experimentatul antrenor.

Afla mai multe despre: lucescualegerifrf 

viewscnt
Articole similare