Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mircea Lucescu l-a dat de gol pe Edi Iordănescu: "El aşa mi-a spus". Planurile antrenorului de la Mediaş

VIDEO | Mircea Lucescu l-a dat de gol pe Edi Iordănescu: "El aşa mi-a spus". Planurile antrenorului de la Mediaş

Fotbal

Comentarii

Mircea Lucescu a urmărit din tribune meciul dintre FC Voluntari şi FC Hermannstadt, scor 2-1, partidă în urma căreia echipa ilfoveană s-a salvat de la retrogradare.

Lucescu s-a întâlnit la meci cu Edi Iordănescu, care i-a oferit detalii despre viitorul său. "Nu ştiu dacă va fi (n.r. - noul antrenor al FCSB-ului). El din câte mi-a spus e într-o discuţie, dar e mai bine să îl întrebaţi pe el", spus Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu s-a referit şi la partida de la Voluntari. Cu toate că i-a plăcut ce a văzut, experimentatul tehnician admite că Liga 1 este în regres: "În scădere, se şi vede. Altfel tribunele ar fi fost pline.

Meciul a fost bun, antrenant. Sunt un pic surprins că trei jucători au făcut rupturi musculare cred eu. Întinderi musculare... Se vede că e final de sezon, dar parcă prea mult pentru un astfel de meci. Două echipe care au jucat cu multă prudenţă, pentru că e situaţia de aşa natură".

Edi Iordănescu i-a dat răspunsul lui Becali, în direct la TV

Edward Iordănescu, într-o intervenţie telefonică în emisiunea Sport Report de la Telekom Sport, a clarificat posibila venire la FCSB şi totodată i-a transmis un mesaj şi lui Gigi Becali.

"Nu a avut loc nicio negociere, au avut loc discuţii doar prin telefon, normale. Mă bucură faptul că un patron de club îţi apreciază munca. Vă dau cuvântul meu că de la un meci de pe Naţional Arena nu ne-am mai văzut. Am discutat prin telefon foarte des, ultima discuţie a fost subiectul Darius Olaru. Nu e prima oară când mă abordează. Nu am negociat", a fost declaraţia, foarte clară, a lui Edward Iordănescu.

Totuşi, el a comentat şi spusele lui Ioan Mărginean, preşedintele lui Gaz Metan Mediaş, care a spus că s-a înţeles cu tehnicianul pentru a continua la Mediaş încă trei ani: "Eu nu am semnat niciun contract. Prima discuţie va fi cu Gaz Metan, să avem continuitate la nivelul clubului, sezonul viitor să ne batem pentru play-off".

Afla mai multe despre: lucescu 

viewscnt
Articole similare