Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mircea Lucescu, revoltat de faptul că FRF nu l-a invitat pe Gică Hagi la tragerea la sorţi: ”Am rămas cu un gust amar în suflet”

VIDEO | Mircea Lucescu, revoltat de faptul că FRF nu l-a invitat pe Gică Hagi la tragerea la sorţi: ”Am rămas cu un gust amar în suflet”

FRF

Comentarii

Mircea Lucescu spune că a rămas dezamăgit că nici măcar Gică Hagi n-a fost invitat la tragerea la sorţi a grupelor EURO 2020. Legendarul antrenor român este de părere că jucătorii Generaţiei de Aur ar fi trebuit să fie şi ei în sală.

Gică Hagi, cel mai bun fotbalist din istoria România, a fost ocolit când FRF a trimis invitaţiile pentru tragerea la sorţi a grupelor EURO 2020. Gestul l-a deranjat pe Gică Hagi, însă şi alte personalităţi din fotbalul românesc au criticat decizia luată de FRF. Mircea Lucescu s-a declarat şi el supărat pentru felul în care FRF l-a tratat pe Gică Hagi:

”Când a fost tragerea la sorţi am văzut o mulţime de jucători şi conducători şi am rămas cu un gust amar în suflet, că nu am văzut niciun jucător din marea generaţie a fotbalului românesc. M-aş fi aşteptat să îl fi văzut pe Gică Hagi acolo, pentru că merita din plin să fie în acest context extraordinar al valorilor mondiale. De aceea, să avem grijă de aceşti oameni, să îi susţinem cât se poate de mult, pentru că ei vor fi un exemplu permanent pentru noua generaţie de jucători”, a declarat Mircea Lucescu.

Afla mai multe despre: mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare