Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mircea Lucescu, scos din sărite de traducătorul de la conferinţă. L-a făcut de râs în direct: ”Spune numai prostii”

VIDEO | Mircea Lucescu, scos din sărite de traducătorul de la conferinţă. L-a făcut de râs în direct: ”Spune numai prostii”
Comentarii

Mircea Lucescu a fost scos din sărite de traducătorul pe care l-a avut la conferinţa de presă de după Dinamo Kiev - Benfica 0-0, în prima etapă a grupelor Champions League.

Dinamo Kiev şi Benfica au terminat la egalitate, scor 0-0, un rezultat despre care Mircea Lucescu spune că-l nemulţumeşte, deşi recunoaşte că portughezii au dominat.

Şi mai nemulţumit a fost de traducătorul pe care l-a avut la conferinţa de presă de după meci. Mircea Lucescu a fost scos din sărite de modul în care acesta traducea.

Mircea Lucescu, scor de sărite de traducătorul de la conferinţa de presă: ”Până traduce adormim”

Benfica a dominat destul de clar în meciul de la Kiev. A avut posesia şi putea înscrie în mai multe rânduri. Jucătorii lui Mircea Lucescu s-au activat însă pe finalul partidei.

Ba chiar au reuşit să înscrie în prelungirile partidei, dar golul a fost anulat după ce a fost consultat VAR-ul, care a arătat că Shaparenko se afla în off-side.

A fost un motiv de supărare pentru Mircea Lucescu, cel care a venit destul de nervos la conferinţa de presă.

Antrenorul lui Dinamo Kiev a recunoscut că a fost off-side, dar a spus că elevii săi l-au supărat:

”Dacă nu am fi avut ocaziile din final şi golul marcat, 0-0 ne-ar fi mulţumit. Dar aşa, nu... am un sentiment de nemulţumire cum s-a terminat, cu toate că am întâlnit o echipă foarte bună”, a comentat Mircea Lucescu.

Însă legendarul antrenor român a fost scos din sărite şi de traducătorul de la conferinţa de presă.

Mircea Lucescu s-a arătat total nemulţumit de felul în care acesta traduce din română în ucraineană. 

”Până traduce el adormim şi numai prostii spune. Tradu ce spun eu. De ce nu traduci ce spun eu?”, a fost reacţia nervoasă a lui Mircea Lucescu la adresa traducătorului. 

Dinamo Kiev şi Benfica au terminat 0-0, în prima etapă din grupele Champions League. Echipa lui Mircea Lucescu are însă o grupă infernală, din care mai fac parte Bayern Munchen şi FC Barcelona.

În cealaltă partidă, Bayern s-a impus cu 3-0 în faţa lui FC Barcelona, care pare că s-a prăbuşit după plecarea lui Lionel Messi la PSG. 

În următoarea etapă, Dinamo Kiev joacă în deplasare la Bayern Munchen, pe 29 septembrie, de la 22:00, live pe Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare