Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mircea Lucescu ştie ce i-a lipsit Simonei Halep ca să o răpună pe Muguruza: "Şansa, dar şi vreo zece centimetri"

VIDEO | Mircea Lucescu ştie ce i-a lipsit Simonei Halep ca să o răpună pe Muguruza: "Şansa, dar şi vreo zece centimetri"

Simona Halep

Comentarii

Mircea Lucescu a declarat, joi, că Simonei Halep i-a lipsit şansa în semifinala Australian Open cu Garbine Muguruza, dar şi “vreo zece centimetri”.

Întrebat dacă îi pare rău de eliminarea lui Halep, el a răspuns: “Foarte tare”. “Ce i-a lipsit? Ce îi poate lipsi unui sportiv când pierde. Şi şansa. Dar i-au lipsit vreo zece centimetri ca să poată bate cu Muguruza la nivelul ei, pentru că până la urmă Muguruza a câştigat meciurile cu servele, nu cu jocul”, a adăugat tehnicianul.

Mircea Lucescu a vorbit, după ce a vizitat şantierul stadionului Arcul de Triumf, şi despre reluarea Ligii I în acest weekend: “Au un noroc extraordinar să joace în astfel de condiţii prima etapă, mi-aduc aminte când jucam noi, pe ce zloată, pe ce noroi, pe ce mizerie, zăpadă… Acum jucătorii nu mai pot spune că terenul e de vină. Mă aştept la spectacol. Au trecut două luni, două luni fără fotbal înseamnă foarte mult. Mai ales acum, când Simona a ieşit, nu ne rămâne decât fotbalul”.

Simona Halep a ratat calificarea în finală la Australian Open

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 4, a ratat calificarea în finala Australian Open, după ce a fost învinsă, joi, cu scorul de 7-6 (8), 7-5, de spaniola Garbine Muguruza, locul 32 WTA.

Afla mai multe despre: halep 

viewscnt
Articole similare