Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Mircea Rednic a cedat la finalul înfrângerii cu Hermannstadt! Cum l-au surprins camerele pe antrenorul lui Poli Iaşi

VIDEO | Mircea Rednic a cedat la finalul înfrângerii cu Hermannstadt! Cum l-au surprins camerele pe antrenorul lui Poli Iaşi

Liga 1

Comentarii

Antrenorul lui Poli Iaşi, Mircea Rednic, a fost foarte nervos la finalul înfrângerii cu Hermannstadt, scor 3-2, de pe teren propriu.

LIVE VIDEO | Poli Iaşi - Hermannstadt 2-3

Formaţia FC Hermannstadt a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa Poli Iaşi, în etapa a VII-a a play-out-ului Ligii I. Camerele care au transmis partida l-au surprins pe Mircea Rednic având câteva reacţii nervoase la adresa jucătorilor săi. 

"Puriul" şi-a lăsat legitimaţia pe banca de rezervă şi a fost surprins în timp ce împărţea câteva cuvinte "grele" în direcţia propriilor fotbalişti, din cauza înfrângerii, dar şi în direcţia arbitrilor. De asemenea, antrenorul moldovenilor a fost supărat şi în faţa reporterilor şi a făcut câteva acuzaţii. 

În urma acestui rezultat, moldovenii au căzut pe locul de baraj, pe 12, şi au 18 puncte, dar pot fi depăşiţi la finalul etapei de Chindia Târgovişte şi de Dinamo, care au ambele 17 puncte. 

De cealaltă parte, Hermannstadt e pe locul 11, cu 21 de puncte, şi nu poate pica pe locurile retrogradabile la finalul acestei etape. 

viewscnt
Articole similare