Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mircea Rednic a făcut haz de necaz la conferinţa de presă. A început să strănute şi i-a avertizat pe reporteri: "M-am întâlnit cu Grigore de la Dinamo"

VIDEO | Mircea Rednic a făcut haz de necaz la conferinţa de presă. A început să strănute şi i-a avertizat pe reporteri: "M-am întâlnit cu Grigore de la Dinamo"

CSM Poli Iași

Comentarii

Moldovenii de la Poli Iaşi fac haz de necaz după ce au aflat ce li s-a întâmplat jucătorilor de la Dinamo. Rednic a dat tonul.

Poli Iaşi a remizat pe terenul lui Dinamo, la finalul săptămânii trecute, scor 1-1, astfel că Rednic are acum emoţii, după ce şase jucători ai "câinilor" au fost depistaţi pozitiv cu noul coronavirus. Antrenorul moldovenilor a fost pus pe şotii la conferinţa de presă şi a strănutat, în glumă, în faţa reporterilor.

"Nu-i de glumă. După meci, eram la flash şi a venit Grigore, el e copilul meu. Grigore are şi el coronavirus, am stat puţin de vorbă, aşa că sunt îngrijorat puţin" , a spus Rednic.

"Ne-a pus pe gânduri puţin şi lucrul ăsta nu ne face bine. Pentru că ar trebui să ne concentrăm pe fotbal şi uitaţi că sunt lucruri care ne trag înapoi. Am avut contact cu ei, am discutat, ne-am salutat înainte şi după meci, avem şi noi familii şi nu vrem să se întâmple vreo nenorocire. Lucrurile au degenerat şi cred că cei care conduc acest fenomen ar trebui să ia repede nişte decizii. 

Dacă mai apare un focar de genul ăsta va fi foarte complicat pentru toată lumea să îşi asume o dispută, un meci. Ce se va întâmpla cu restul echipelor care vor juca contra lui Dinamo? Cine va avea curaj să joace contra lor? Ăsta mai e campionat? Greşelile de arbitraj care au fost, problemele cu coronavirus, trei campionate într-unul, sunt lucruri complicate, adică totuşi haideţi să vedem realitatea. Este un campionat pe care eu nu l-am mai trăit în toată cariera mea şi mi-aş dori să-l uit foarte repede" , a spus Andrei Cristea.

Afla mai multe despre: rednic 

viewscnt
Articole similare