Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mircea Rednic a tunat după ce a pierdut cu Viitorul: "Sunt şi interese. Dă, mă, şi la Viitorul, şi la noi"

VIDEO | Mircea Rednic a tunat după ce a pierdut cu Viitorul: "Sunt şi interese. Dă, mă, şi la Viitorul, şi la noi"

Superliga

Comentarii

Antrenorul lui Poli Iaşi, Mircea Rednic, a dat vina pe Marcel Bîrsan şi pe brigada de arbitri pentru înfrângerea suferită în faţa Viitorului, scor 2-1.

VIDEO Poli Iaşi - Viitorul 1-2 (Omoh 2 / Zoua 80, Iancu 85)

"Dacă e să analizăm jocul din punct de vedere defensiv, am făcut-o foarte bine. Ei au avut o singură ocazie când a scos Rusu în prima repriză, iar în a doua nu au avut. Ok, au avut posesia, au plimbat-o dintr-o parte în alte, mingi lungi pe Zoua, dar nu şi-au creat ocazii. 

În momentul când vine pasa de la Ganea, sunt trei inşi în ofside (n.r. - faza golului egalizator). Tuşierul Grigoriu sau Grigorescu, cum Dumnezeu îl cheamă, trebuia să ridice offside. Că a deviat-o un jucător al nostru... Dar în momentul când vine pasa de la Ganea sunt trei inşi în offside. De la o fază ca asta, nu a fost fault, după aia offside, după aia pierzi meciul. Îmi pare rău, pentru că nu am ce să reproşez. Au venit golurile astea pe nişte greşeli foarte uşoare. Normal, Viitorul a adus foarte mulţi jucători în careu şi, la cea mai mică eroare, au marcat. Sunt şi interese, trebuie să recunoaştem. Nu e prima oară cu acest arbitru. 

Nu vreau să umbresc victoria Viitorului, dar aşa e când eşti echipă mică. Impresia mea că maniera, mai ales din repriza a doua.... În plus de asta, Viitorul a avut penalty, nu a dat, noi am avut penalty, nu a dat... Dă, mă, şi la Viitorul, şi la noi. Tu eşti pus să arbitrezi, nu să filosofezi", a declarat Mircea Rednic după înfrângerea cu Viitorul, scor 2-1. 

Apoi, Mircea Renic a vorbit şi despre echipa sa:"Noi mai avem încă mult de muncă. Aţi văzut că jucătorii care au venit au calitate, dar au venit târziu, încă nu suntem puşi la punct cu pregătirea. La organizare defensivă chiar nu am ce să spun, pentru că Viitorul nu şi-a creat nicio ocazie. Toate ocaziile au venit pe devieri. Poţi să ai emoţii în privinţa retrogradării, dar trebuie să ai şi încredere. Ştiam care e situaţia, s-au schimbat jucători, jucăm contra echipelor care se bat pentru playoff, echipe bune şi mult mai omogene decât echipa noastră, dar eu sunt optimist. Sunt sigur că atunci când voi avea tot lotul la dispoziţie, vor veni şi punctele", a mai spus antrenorul lui Poli Iaşi. 

Afla mai multe despre: mircea rednicpoli iasi viitorularbitraj poli iasi viitorul 

viewscnt
Articole similare