Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mircea Rednic a vorbit din nou despre transferul lui Răduţ. Ce se întâmplă cu mijlocaşul după plecarea de la Lech Poznan: "Numai invenţii"

VIDEO | Mircea Rednic a vorbit din nou despre transferul lui Răduţ. Ce se întâmplă cu mijlocaşul după plecarea de la Lech Poznan: "Numai invenţii"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a remizat în meciul cu Poli Iaşi, scor 0-0, iar acum mai are două meciuri de disputat până la finalul sezonului. Mircea Rednic şi-a conturat deja lista de transferuri şi a anunţat că speră să-l convingă şi pe Mandanda să rămână în stagiunea următoare.

"Nu avem bani de transferuri, dar bugetul e mult mai mare şi avem pentru salarii. Deja avansăm mult mai bine. Vor veni 4-5 jucători până la începerea pregătirii. Sunt şanse mari să rămână şi Mandanda. În primul rând, el îşi doreşte lucrul ăsta. De ce nu? Dă siguranţă, încă un meci fără să primim gol, avem cea mai bună apărare din play-out. Din punctul ăsta de vedere, nu stăm rău. Pe faza ofensivă, aici avem probleme" , a declarat Mircea Rednic.

Antrenorul dinamoviştilor a vorbit şi despre Mihai Răduţ, care, la începutul acestei săptămâni, a rămas liber de contract după despărţirea de Lech Poznan: "Eu nu am vorbit decât în iarnă cu el. El a ţinut legătura cu Luana. Când aud că l-am ameninţat, că dacă nu vine... Că-l fac fotbalist, că-l pun pe picioare... Numai invenţii. Eu am vorbit foarte clar, el a sunat-o pe Luana acum două zile, i-a zis că şi-a reziliat contractul şi că el vrea să vină. Rămâne acum să îi facem o nouă ofertă. Nu a prea jucat în ultima perioadă, dar calităţi are".

Afla mai multe despre: rednicradutdinamo 

viewscnt
Articole similare