Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mircea Rednic are o explicaţie pentru înfrângerea suferită de Dinamo la Călăraşi: "Principala vină este a mea"

VIDEO | Mircea Rednic are o explicaţie pentru înfrângerea suferită de Dinamo la Călăraşi: "Principala vină este a mea"

Superliga

Comentarii

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, se consideră principalul vinovat pentru înfrângerea suferită de formaţia sa, sâmbătă, cu scorul de 1-0, împotriva Dunării Călăraşi. "Puriul" crede însă că acest eşec reprezintă doar un accident.

"Astăzi am făcut figuraţie. Jucătorii mei au fost prieteni cu fotbaliştii şi eu prieteni cu antrenorii. Şi principala vină e a mea, pentru că nu i-am făcut să înţeleagă că va fi un meci greu, împotriva unei echipe care va face totul pe teren ca să nu retrogradeze. Băieţii cred că au înţeles că sunt şapte zile de Paşte. I-am lăsat două zile libere şi nu am reuşit să îi fac să se conecteze la meciul de astăzi.

Nu a fost un meci reuşit şi asta şi din cauza adversarului, pentru că au fost foarte bine organizaţi, nu ne-au dat şanse. Atâtea pase greşite anul acesta nu am dat. Fără presiune, ne grăbeam. Şi, normal, când îi dai posibilitate să joace, echipa adversă prinde curaj. Putea fi şi mai mult.

Eu le-am explicat situaţia. Le-am spus că dacă nu avem aceeaşi atitudine ca a adversarului, nu avem nicio şansă. Am pierdut multe dueluri. Apărarea, e normal, când faci schimbări pe zonă centrală, am schimbat şi portarul, se simte.

Principalul vinovat e antrenorul, pentru că nu am reuşit să îi fac să înţeleagă că este un meci greu.

Eu îl consider un accident. Şi v-am zis. Nu aşa am jucat noi până acum", a declarat Mircea Rednic, la microfonul Telekom Sport.

Formaţia Dinamo a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa Dunărea Călăraşi, într-un meci din etapa a opta a play-out-ului Ligii I. Golul a fost marcat de Ammari, în minutul 70.

Afla mai multe despre: rednic 

viewscnt
Articole similare