Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mircea Rednic, despre situaţia de la naţională: "Contra a urmărit în perioada asta să aibă rezultate. Atât!” Plusurile observate de "Puriu"

VIDEO | Mircea Rednic, despre situaţia de la naţională: "Contra a urmărit în perioada asta să aibă rezultate. Atât!” Plusurile observate de "Puriu"

Dinamo București

Comentarii

Mircea Rednic a vorbit în conferinţa de presă dinaintea meciului cu Gaz Metan Mediaş şi despre situaţia de la echipa naţională. Dinamo - Gaz Metan se joacă vineri, de la ora 20:30, în direct pe Telekom Sport 1.

Mircea Rednic a avut cuvinte de laudă la adresa României la confereinţa de presă de astăzi, după evoluţia naţionalei din dubla cu Lituania şi Muntenegru. ”Puriul” i-a luat apărarea selecţionerului, chiar dacă România va face parte din urna a 4-a la tragerea la sorţi pentru calificările la Europeanul din 2020.

Vreau să remarc aspectele pozitive, care la acest meci s-au văzut. Pressing, o bună posesie, prezenţă în careul advers. Cu aceste lucruri rămânem. Voi vorbiţi despre urna 3, urna 4... Dar noi, în 1984, ne-am calificat la Europeanul din Franţa deşi eram în Urna 4. Am jucat cu Italia şi se califica o singură echipă, iar nimeni nu ne dădea nicio şansă”, a spus Rednic.

Antrenorul ”câinilor” a vorbit şi despre situaţia incredibilă din cadrul vestiarului, acolo unde nu toţi jucătorii au ştiut că aveam nevoie de o victorie la două goluri în Muntenegru."Cosmin a urmărit în perioada asta să aibă rezultate. Atât! Eu mă gândesc că pe jucători i-a anunţat cineva care e situaţia pentru că şi noi făceam calcule când eram jucători. Cred că Contra a fost mai preocupat de rezultate la cât se vorbea că ba vine alt antrenor, ba pleacă Contra. Importante au fost rezultatele. Şi aspectele pozitive ne dau speranţe pentru campania care va urma”.

Întrebat dacă naţionala are şanse de calificare, Rednic aşteaptă tragerea la sorţi pentru a oferi un răspuns, însă rezultatul nu poate fi prevăzut.

”Nu putem spune de acum dacă ne calificăm, trebuie să vedem şi tragerea la sorţi. Sunt însă multe aspecte pozitive, cu jucători tineri care vin din spate. Mi-aş fi dorit să rişte mai mult cu ei, el a mers mai mult pe experienţă, dar ar fi fost bine să vină vreo doi, trei la fiecare meci (n.r. de la U21). Mie chiar mi-a plăcut România!", a delcarat Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamoromâniaechipa naţionalăcosmin contrapressingitaliaeuropean2020calificărilituaniamuntenegrufranţa 

viewscnt
Articole similare