Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mircea Rednic despre transferul lui Diarra: ”Nu se face!” Reacţie genială în privinţa lui Tade: ”L-am căutat la inimă, dar trebuia să-l căutam mai jos”

VIDEO | Mircea Rednic despre transferul lui Diarra: ”Nu se face!” Reacţie genială în privinţa lui Tade: ”L-am căutat la inimă, dar trebuia să-l căutam mai jos”
Comentarii

Antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, Mircea Rednic a confirmat faptul că fundaşul Abdel Diarra nu va semna cu gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Abdel Diarra este un fundaş central de 23 de ani care ultima dată a jucat la la KFCO Beerschot Wilrijk, în liga secundă din Belgia, însă a rămas liber de contract la finalul sezonului trecut.

Fotbalistul a ajuns în probe la Dinamo, dar antrenorul Mircea Rednic a explicat că fundaşul nu va semna cu echipa sa din cauza unor probleme de sănătate. În acelaşi timp, tehnicianul echipei Dinamo a vorbit şi despre situaţia lui Gregory Tade: ”Am stabilit deja, Diarra nu va semna cu Dinamo! Nu a trecut examenul care s-a făcut la Fundeni. Pe acolo trec prima dată jucătorii, ca să vedem cum stau cu inima. Vă dau un exemplu. Pe Tade l-am căutat la inimă, dar trebuia să-l căutam mai jos, că e fotbalist totuşi. M-aţi înnebunit cu el, zici că e Messi. Diarra a jucat 2 ani. Ce s-a dat la televizor...a fost o mică comoţie. Are adeverinţă de la cel mai mare doctor din Belgia. Dar dacă ai noştri au spus că are ceva probleme, aia e eu am stabilit că nu se face transferul” a explicat Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: mircea rednicgregory tadetransferuriabdel diarra 

viewscnt
Articole similare