Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Mircea Rednic după victoria cu Dinamo: ”Roata se întoarce uneori. Băieţii merită o primă specială!”

VIDEO Mircea Rednic după victoria cu Dinamo: ”Roata se întoarce uneori. Băieţii merită o primă specială!”

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a doua a play-out-ului Ligii I.

Andrei Cristea a marcat singurul gol al meciului în minutul 85. Veteranul moldovenilor a fost lăudat după joc de Mircea Rednic, antrenorul echipei sale: ”Am două luni de când sunt aici, dintre care două săptămâni de pregătire. Se vede munca noastră şi mă bucur pentru victoria de astăzi, pentru că a fost una muncită. Şi mă bucur că nu l-am schimbat pe Cristea :) Căci am vrut să îl schimb, era foarte obosit. Un băiat foarte serios care a înţeles mesajul meu. I-am zis că mai am nevoie de el ca jucător, pentru că încă are calitate şi poate face diferenţa. Astea sunt golurile lui Andrei, pentru că acolo în 16 metri este foarte periculos” a mărturisit Mircea Rednic, antrenorul moldovenilor, după meci.

”Până să vin eu, această echipă a jucat bine. A condus de multe ori şi a pierdut în ultimele minute. Roata se întoarce uneori şi mă bucur pentru băieţi, pentru că au pus suflet şi au fost disciplinaţi. Cred că merită o primă specială” a mai adăugat tehnicianul celor de la Poli.

Întrebat dacă îşi doreşte să joace cu Dinamo şi în semifinalele Cupei României, fostul tehnician din Ştefan cel Mare a spus: ”Până la Cupă avem meciul cu Viitorul. I-am simţit acum mai bine pe cei de la Dinamo. Am rămas puţin surprins de formaţia cu care au început, dar noi trebuie să ne vedem de problemele noastre. Am jucători care nu au ritm, care nu sunt 100% în acest moment. Sperăm să luăm maxim de puncte din următoarele două meciuri. Poate mai puţin Viitorul, dar cred că toate sunt implicate în cursa pentru evitarea retrogradării” a mai spus Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: mircea rednicandrei cristeapoli iaşi 

viewscnt
Articole similare