Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mircea Rednic e în culmea fericirii, după recitalul cu Craiova: ”L-am văzut! E la fel ca Gnohere”. Cine e noul ”Bizon” de la Dinamo

VIDEO | Mircea Rednic e în culmea fericirii, după recitalul cu Craiova: ”L-am văzut! E la fel ca Gnohere”. Cine e noul ”Bizon” de la Dinamo

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a făcut un meci exclent contra Craiovei lui Mangia, iar italianul Mattia Montini a adus victoria ”câinilor” după ce a reuşit un hattrick.

La finalul jocului, Mircea Rednic şi-a felicitat jucătorii la microfonul Telekom Sport: ”Jucătorii trebuie felicitaţi pentru că au făcut un meci foarte bun. S-au adaptat mai bine decât adversarii noştri la suprafaţa de joc. Nu le-am dat spaţii, cred că i-am blocat foarte bine pe Bancu şi Mitriţă apoi am avut o posesie foarte bună şi echipa în general s-a mişcat bine. I-am felicitat, pentru că şi la Târgu Mureş echipa a jucat bine” a spus Rednic. ”Când joci contra echipelor bune rişti să pierzi. Azi am avut şi puţină şansă, ei au ratat, noi am reuşit să dăm gol” a mai adăugat tehnicianul ”câinilor”.

Rednic a vorbit şi despre italianul Mattia Montini, eroul echipei sale contra Craiovei: ”O execuţie de atacant, eu abia acum am văzut primul gol. Un băiat care se pregăteşte foarte bine, l-am văzut şi la antrenamente cum marchează, e la fel ca Gnohere” a declarat Rednic, care i-a transmis un mesaj şi lui Devis Mangia, cel care spunea înainte de joc că se teme de conaţionalul său: ”Există o vorbă românească: de ce ţi-e frică nu scapi :)”

Chiar dacă şi-a lăudat toată echipa, antrenorul a subliniat evoluţia unor jucători: ”Un plus pentru Gomelt...asta vreau să văd de la jucătorii care sunt criticaţi. El a înţeles de-asta a şi jucat titular. Poate să joace mult mai bine, dar acum a făcut un meci perfect. Avem nevoie şi de Nistor, care ne-a lipsit, pentru că e un jucător care poate face diferenţa, are ultima pasă. Corbu nu a jucat pentru că a fost accidentat. Puteam să joc cu Hanca dreapta şi Sorescu stânga, dar m-am gândit că dacă a făcut faţă cu Adi Popa (ex FCSB) poate face faţă şi cu Bărbuţ” a mai adăugat Mircea Rednic. Declaraţiile complete, mai jos. 

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamoantrenormattia montini 

viewscnt
Articole similare