Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mircea Rednic îi taie "aripile" lui Andrei Cristea: "Nu îl consider încă antrenor! Până în vară, el e jucător pentru mine"

VIDEO | Mircea Rednic îi taie "aripile" lui Andrei Cristea: "Nu îl consider încă antrenor! Până în vară, el e jucător pentru mine"

CSM Poli Iași

Comentarii

Mircea Rednic nu îl consideră încă antrenor secund pe Andrei Cristea, deşi, în această iarnă, atacantul a fost numit oficial în această funcţie.

Totuşi, Mircea Rednic admite că are o relaţie foarte bună cu atacantul de 35 de ani.

"Foarte bine, foarte bine (n.r. - se înţeleg). Nu, dar el nu e secund, e jucător. I-am spus, până în vară, tu eşti jucător pentru mine. Nu-l consider încă antrenor. El trebuie să se pregătească şi o face foarte bine şi eu mă bazez pe el", a declarat Mircea Rednic, la revenirea în ţară.

La întoarcerea în ţară din Antalya, delegaţia echipei Poli Iaşi a zburat în acelaşi avion cu alte patru echipe din România: Chindia Târgovişte, Academica Clinceni, FC Voluntari şi Petrolul Ploieşti. "Am avut, am avut (n.r. - loc). Numai de fotbal s-a vorbit. Nu sunt sătul de fotbal, dar ajunge, mai luăm şi noi o pauză", a mai spus Rednic, care a mărturisit, mai în glumă, mai în serios, că a încercat să îi fure unul sau doi jucători lui Mihai Teja de la FC Voluntari.

"Am încercat cu Mihai (n.r. - Teja) să mai iau unu sau doi jucători pe care i-a adus el", a spus Rednic.

În primul meci oficial din 2020, Poli Iaşi va înfrunta Viitorul, pe 3 februarie, de la 20:00, în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe telekomsport.ro.

 

Afla mai multe despre: rednic 

viewscnt
Articole similare