Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mircea Rednic îl propune pe Dan Nistor la echipa naţională: ”Păcat că nimeni nu îl vede”

VIDEO | Mircea Rednic îl propune pe Dan Nistor la echipa naţională: ”Păcat că nimeni nu îl vede”
Comentarii

FC Dinamo Bucureşti a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Dunărea Călăraşi, în prima etapă a play-out-ului Ligii I. Golurile au fost marcate de Nistor, în minutul 24, şi Montini, în minutul 90+4.

Dinamo a câştigat primul meci din playout, 2-0 cu Dunărea Călăraşi. La finalul partidei, Mircea Rednic a vorbit despre performanţa lui Dan Nistor, căpitanul lui Dinamo reuşind o prestaţie foarte bună contra echipei lui Alexa.

Despre partida câştigată în faţa Dunării Călăraşi, tehnicianul lui Dinamo a declarat: ”Am reuşit să câştigăm şi nu pot decât să-mi felicit jucătorii pentru acest lucru. Ei au avut o posesie bună până la 20 de metri, prea multe ocazii nu au avut. Un jucător pe care nimeni nu-l vede...şi care cred că trebuie să fie la echipa naţională. Am cedat repriza a doua terenul, dar ei nu au fost periculoşi. Pe contraatac, puteam marca al doilea gol mult mai devreme. Mi-am dorit foarte mult să începem play-out-ul cu victorie. Culmea e că azi, Dunărea a jucat mult mai bine decât la acel meci de 0-0”

Fotbalistul pe care Rednic simte că echipa naţională ar trebui să se bazeze este ”calmat” de tehnicianul său: ”Nistor trebuie să treacă peste toate. Nici mie nu-mi convine că suntem aici. Şi ei au o parte din vină, nu doar antrenorii sau conducătorii. Ne pregătim pentru sezonul viitor. El trebuie să se antreneze, nu doar el, ci în general, jucătorii” a spus Mircea Rednic la Telekom Sport.

Portarul Parfait Mandanda a lăsat o bună impresie la prima sa apariţie în Ştefan cel Mare. Mircea Rednic speră că va putea să-l păstreze şi din sezonul viitor la Dinamo: ”Mă bucur că a venit Mandanda. Dacă o să-i placă aici, poate o să rămână, mai ales că e şi prieten cu Bizonul. Rednic nu schimbă nimic, abia i-am aduc, ce să mai schimb” a mai spus Rednic în interviul acordat Telekom Sport după Dinamo-Dunărea 2-0.

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamo 

viewscnt
Articole similare