Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mircea Rednic, încântat după primul succes pe banca Viitorului: "Aveam nevoie de victoria asta"

VIDEO | Mircea Rednic, încântat după primul succes pe banca Viitorului: "Aveam nevoie de victoria asta"

Farul Constanța

Comentarii

Viitorul Constanţa s-a impus, duminică, scor 2-1, pe teren propriu, împotriva celor de la Hermannstadt, într-o restanţă din etapa a 12-a din Liga 1.

Pentru Mircea Rednic a fost prima victorie din postura de antrenor a celor de la Viitorul Constanţa, din patru încercări. Înregistrase un rezultat de egalitate în primele trei etape. Rednic a fost salvat de golurile marcate de Kevin Luckassen şi Andrei Ciobanu, ultimul pe final de meci

"A fost un meci bun, o victorie meritată, ţinând cont de ocaziile avute. Iar avem în faţa noastră un portar foarte bun, pe toţi portarii îi facem mari. Aveau nevoie de victoria asta, am văzut o descătuşare în vestiar.  Muncită, e o perioadă în care trebuie să munceşti mult ca să obţii o victorie. Şi noi am avut penalty în prima repriză la Kevin şi în a doua, dar nu mai contează la câte ocazii am avut, două bare. (Despre golul lui Ciobanu) Până a tras, am căzut, am intrat, mai aveam puţin şi intram sub banca aia. E un jucător cu calitate. Mă bucur pentru el pentru că în ultima perioadă nu a fost prea constant", a declarat Mircea Rednic, la finalul partidei cu FC Hermannstadt.

În urma acestui succes, Viitorul a urcat pe locurile de play-off, fiind pe locul 6, cu 20 de puncte, la egalitate cu Chindia Târgovişte. De partea cealaltă, Hermannstadt este pe locul 14, cu 15 puncte.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare