Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mircea Rednic recunoaşte după ce a semnat cu Poli Iaşi: "Mi-aş dori să îl am aici pe Gnohere"

VIDEO | Mircea Rednic recunoaşte după ce a semnat cu Poli Iaşi: "Mi-aş dori să îl am aici pe Gnohere"

Superliga

Comentarii

Antrenorul lui Poli Iaşi, Mircea Rednic, a recunoscut că îl doreşte pe Harlem Gnohere la Poli Iaşi, dar că nu se pune problema unui transfer în acest moment.

Mircea Rednic, despre Harlem Gnohere "Mi-aş dori să îl am aici"

Din cantonamentul Politehnicii Iaşi, Mircea Rednic a urmărit ce s-a întâmplat cu Harlem Gnohere la FCSB. Atacantul a fost foarte aproape de a pleca de la vicecampioana României în Egipt, la Al Ahly, dar mutarea a picat: "'Bizonul' e un atacant foarte bun. Mi-aş dori să îl am aici. Multe echipe şi-ar dori să aibă un atacant ca 'Bizonul'. Nici nu se pune problema (n.r. - despre transfer). Am eu 'bizonii mei', îmi ajung", a mai spus antrenorul lui Poli Iaşi. 

Mircea Rednic este antrenorul care l-a adus pe Gnohere la Dinamo, în 2015, după ce fusese refuzat de Petrolul, din cauza problemelor de greutate. 

De ce a picat transferul lui Harlem Gnohere

În direct la Telekom Sport, Anamaria Prodan Reghecampf a dezvăluit motivul pentru care nu s-a mai făcut transferul la Al Ahly Cairo. 

"Nu mai pleacă în momentul acesta, au fost nişte discuţii puţin ciudate", a dezvăluit Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Agentul FIFA a intrat în detalii şi a spus de ce discuţiile au fost "puţin ciudate": "Cu sume, cu bani, cine ia, cât ia, cine a cerut, cum a cerut. Acestea sunt nişte chestii care trebuie păstrate acolo. Bineînţeles, nu i-aş cere niciodată lui Gigi Becali să se ducă la puşcărie sau să facă ceva ilegal. Transferul lui Harlem nu a căzut din cauza banilor. Au hotărât să ia un jucător cu 500 de mii din Austria, un atacant de 24 de ani". 

Din spusele soţiei lui Laurenţiu Reghecampf, transferul se putea face, însă Gigi Becali nu a fost hotărât să accepte tranzacţia: "Gigi a trecut prin nişte experienţe nu plăcute şi atunci suflă şi în iaurt şi probabil i-a fost foarte teamă. Dar în momentul în care ceri o sumă şi un manager lucrează pentru tine şi pune peste acea sumă, pentru că trebuie să muncească pe bani şi el,  nu ştiu dacă e ceva ilegal". 

Întrebată şi de salariul fotbalistului, în comparaţie cu cel pe care îl are Gnohere la FCSB, Anamaria Prodan a fost clară: "Nu putem să comparăm aşa ceva".

Afla mai multe despre: harlem gnoheremircea rednicpoli iasiharlem gnohere transferharlem gnohere al ahly 

viewscnt
Articole similare