Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mircea Rednic se mulţumeşte cu un punct la debutul pe banca tehnică a Viitorului: "Puteam să pierdem. Mă întreb cum a putut să rateze de acolo "

VIDEO | Mircea Rednic se mulţumeşte cu un punct la debutul pe banca tehnică a Viitorului: "Puteam să pierdem. Mă întreb cum a putut să rateze de acolo "

Fotbal

Comentarii

Chindia Târgovişte a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Viitorul Constanţa, sâmbătă, la Ploieşti, într-o partidă din etapa a 13-a a Ligii 1. Oaspeţii au deschis scorul prin Gabi Iancu în minutul 14, iar târgoviştenii au egalat prin Daniel Florea, în minutul 63.

Viitorul Constanţa a jucat mai bine de o repriză în inferioritate numerică după ce Valentin Cojocaru a primit direct cartonaşul roşu, după un fault asupra lui Daniel Popa, în postură clară de gol. În aceste condiţii, Mircea Rednic preferă să privească partea plină a paharului şi să se mulţumească cu acest punct, mai ales după ratarea monumentală a lui Marius Martac, dintr-o poziţie extrem de bună.

"S-a jucat foarte bine. Am reuşit să înscriem, puteam să marcăm şi golul doi. Apoi, a venit faza în care Cojocaru a ezitat şi a luat roşu. Lucrurile s-au schimbat, jocul s-a echilibrat. Chiar dacă în repriza a doua noi am fost cei care ar fi putut marca, prin Kevin şi Ely. Pe contraatac, ei au înscris. Puteam să şi pierdem la ocazia lui Martac, mă întreb cum a puatt să rateze de acolo. Am avut şi noroc. Până la urmă sunt mulţumit de acest punct. Nu a fost uşor pentru jucătorii mei, pe un teren foarte greu, în zece oameni, dar s-au apărat foarte bine şi acest lucru este pozitiv, că nu am pierdut"

Nu l-am certat pe Cojocaru, dar la experienţa sa putea să evite. N-a fot decis, a ieşit, s-a oprit, şi a pierdut timp. Preferam să-l lase, să luăm gol şi să jucam 11 contra 11. E de lucru la Viitorul, când vezi că repriza a doua am pierdut atâtea dueluri. Condiţia fizică. Nu vreau să fie ca un reproş, ci ca o constatare. În primul rând, vrem să ne recuperăm foarte repede, fiindcă urmează meciul de marţi, cu FC Botoşani, o echipă bună din campionat.

Obiectivul realist este clasarea în primele 6, ăsta e obiectivul şi sunt sigur că o să îl realizăm. Nu are rost să vorbim de titlu, e bine să visăm, dar trebuie să fim realişti. S-a terminat cu aducem. Acum are cine să aducă. eu spun ce vreau, dar acum nu o să mai începeţi cu tot felul de articole, că aduce Rednic, că face Rednic. Aici e un club serios, lucrurile sunt foarte clare. Antrenorul spune ce jucători are nevoie şi am pe lângă mine oameni cu relaţii şi care cunosc fotbal şi cunosc destul de mulţi impresari, care să îmi aducă jucători foarte buni de unde eu pot să aleg", a declarat Mircea Rednic, la finalul partidei cu Chindia.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare