Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mircea Rednic, teribil marcat de moartea lui Ionuţ Popa: "M-a sunat chiar înainte să facă stop cardiac şi mi-a zis asta"

VIDEO | Mircea Rednic, teribil marcat de moartea lui Ionuţ Popa: "M-a sunat chiar înainte să facă stop cardiac şi mi-a zis asta"

Fotbal intern

Comentarii

Mircea Rednic, teribil marcat de moartea lui Ionuţ Popa, a mărturisit că a vorbit cu fostul antrenor chiar înainte să sufere stopul cardio-respirator.

Ionuţ Popa obişnuia să îl sune şi să îl încurajeze pe Mircea Rednic, care traversează una dintre cele mai dificile perioade din cariera de antrenor.

"Ieri a fost o zi tristă ţinând cont de prestaţia noastră şi de rezultat. Azi e o zi neagră şi tristă, am pierdut un prieten, un om de fotbal, un om care în această perioadă m-a susţinut şi nu pot să uit, în afară de mesajele pe care le primeam după meci, când mi s-a strigat demisia, el m-a sunat şi m-a încurajat şi mi-a zis că o să reuşesc aici. Am vorbit cu el înainte să facă stop cardiac şi tot speram, am vorbit şi cu fata lui şi m-am rugat lui Dumnezeu să-şi revină, n-a mai revenit şi Popică a plecat dintre noi.

M-am oferit să-l ajut când nu mai era nimic de făcut, orice intervenţie chirurgicală nu mai aducea nimic bun în sănătatea lui şi regret e o zi tristă şi Dumnezeu să-l odihnească pentru că a fost un om bun, cu suflet mare şi ca om de fotbal s-a implicat foarte mult şi a fost apreciat. Drum bun, Popică!", a mărturisit Rednic. 

A murit Ionuţ Popa

Antrenorul Ionuţ Popa a decedat, miercuri, la vârsta de 67 de ani, la Spitalul Judeţean Arad, unde era internat, informează specialarad.ro. La 9 iunie, Popa a suferit un stop cardio-respirator şi a fost internat la Spitalul Judeţean Arad.

El a fost transporat de urgenţă la secţia UPU, unde a fost resuscitat şi apoi transferat pe secţia ATI, starea sa fiind gravă. În urmă cu mai mult de un an, lui Ionuţ Popa i-au fost descoperite tumori la nivelul capului, care nu puteau fi operate.

În cariera lui de antrenor, Popa a pregătit echipele UTA, FC Bihor, Poli iaşi, CS Mioveni şi ACS Poli Timişoara. Ultima dată a stat pe banca echipei UTA Arad.

Afla mai multe despre: rednic 

viewscnt
Articole similare