Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mircea Rednic, un nou atac la adresa lui Ionuţ Negoiţă. "Nu e normal ca suporterii să adune bani ca să plătească salariile jucătorilor"

VIDEO | Mircea Rednic, un nou atac la adresa lui Ionuţ Negoiţă. "Nu e normal ca suporterii să adune bani ca să plătească salariile jucătorilor"
Comentarii

Mircea Rednic a ajuns antrenor principal la Poli Iaşi, însă marele său "of" a rămas în continuare Dinamo. Situaţia din "Ştefan cel Mare" l-a determinat pe "Puriu" să-l critice din nou pe patronul "câinilor", Ionuţ Negoiţă.

Mircea Rednic a avut patru mandate în "Ştefan cel Mare". În două rânduri l-a avut patron pe Ionuţ Negoiţă (2015-2016, 2018-2019), dar de fiecare dată plecarea a fost una cu scântei. Cea mai recentă şi mai controversată "debarcarea" a fost cea din vara anului 2019. În contextul în care, în timpul sezonului, Rednic a adus bani de acasă pentru a plăti salariile şi bonusurile jucătorilor. Chiar dacă şi-a recuperat investiţia, gestul lui Mircea Rednic nu a fost niciodată pe deplin apreciat de conducere. La o scurtă analiză, s-a decis că performanţele lui Rednic nu au fost în conformitate cu obiectivele stabilite şi i s-a reziliat contractul.

Actualmente antrenor la Poli Iaşi, Mircea Rednic cunoaşte foarte bine obiceiurile patronului Ionuţ Negoiţă şi îl condamnă pe acesta pentru modul în care gestionează situaţia un club cu istoria lui Dinamo Bucureşti. Jucătorii şi-au primit salariile cu ajutorilor fanilor, care au donat peste 100.000 de euro.

"Nu mi se pare corect, nu e corect ce se întâmplă acolo. Eu am fost de două ori acolo, bugetul se făcea în funcţie de banii de la televiziune şi de la sponsori. Nu cu ce vine domnul patron. Nu e normal ca suporterii să adune bani ca să plătească salariile la jucători", a declarat Rednic, înaintea partidei pe care Poli Iaşi o are de disputat în deplasare, la Sepsi, duminică, de la ora 14.30. Duelul este transmis în direct, pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: mircea rednicfotballiga 1dinamo 

viewscnt
Articole similare