Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Mirel Rădoi a anunţat unde va antrena după Campionatul European de Tineret: ”Nu va fi nicio clauză”

VIDEO | Mirel Rădoi a anunţat unde va antrena după Campionatul European de Tineret: ”Nu va fi nicio clauză”

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi spune că va rămâne selecţioner la naţionala de tineret, indiferent dacă se va califica sau nu în semifinalele Campionatului European.

Mirel Rădoi a reuşit până acum rezultatele excelente la naţionala de tineret. Performanţele l-au transformat într-un antrenor curtat, mai ales de echipele importante din Liga 1. Însă Mirel Rădoi anunţă că nu va pleca de la naţional de tineret, chiar dacă nu va reuşi să se califice în semifinalele Campionatului European.

Selecţionerul României U21 spune că deja lucrează la următoarea campanie de calificare şi vrea să-şi ducă planul la bun sfârşit:

”Indiferent ce se va întâmpla, şi dacă vom pierde celelalte meciuri, şi dacă vom câştiga Campionatul European, indiferent de clubul care va veni, voi fi prezent la următoarea campanie. Nu va fi nicio clauză. Va rămâne aceeaşi care este în acest moment. E o sumă modică”, a declarat Mirel Rădoi.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe