Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Mirel Rădoi a făcut spectacol alături de Pirlo, Totti, Van Persie şi Ronaldinho. Reghecampf, printre antrenori. Aplauze la scenă deschisă pentru român

VIDEO Mirel Rădoi a făcut spectacol alături de Pirlo, Totti, Van Persie şi Ronaldinho. Reghecampf, printre antrenori. Aplauze la scenă deschisă pentru romângalerie foto

Special

Comentarii

Duminică, la Riad, a fost programat meciul de retragere al lui Yasser Al-Qahtani, cel mai mare fotbalist din istoria Arabiei Saudite. La eveniment a fost invitat şi Mirel Rădoi, pe care l-a avut coleg atât la Al Hilal, cât şi Al Ain. Selecţionerul a plecat alături de Francesco Totti direct de la Bucureşti, după tragerea la sorţi. La eveniment, pe lângă Totti şi Rădoi au mai fost invitaţi şi alţi ”grei” precum Van Persie, Ronaldinho, Pirlo sau Eto'o.

UPDATE | S-au marcat 9 goluri în amicalul de gală în cinstea lui Al Qahtani (5-4 pentru Al Hilal). Atmosfera a fost fabuloasă, iar starurile au făcut spectacol. 

UPDATE | Mirel Rădoi s-a întreţinut preţ de câteva minute cu Răzvan Lucescu, campion al Asiei cu Al Hilal şi prezent şi el la meci.

UPDATE | Mirel Rădoi a ieşit pe teren şi a fost întâmpinat cu urale de numeroşii fani prezenţi la stadion. Românul joacă în aceeaşi echipă cu Pirlo, Totti, Etoo sau Van Persie


UPDATE | Meciul de gală la care participă Mirel Rădoi, alături de nume mari din fotbal, va avea şi antrenori de top. Zlatko Dalic, selecţionerul Croaţiei - vicecampioana mondială -, Laurenţiu Reghecampf şi Ramon Diaz. Partida va începe la 18:00, ora României.


În vârstă de 37 de ani, Yasser Al-Qahtani a decis să se retragă în vara lui 2018, după ce şi-a încheiat contractul cu Al Hilal. Acum, clubul la care a scris istorie i-a organizat un meci de retragere de cinci stele, la care au fost invitate nume mari ale fotbalului mondial, precum Robin van Persie, Andrea Pirlo, Samuel Eto'o sau Francesco Totti.

Printre cei care vor participa la acest eveniment este şi Mirel Rădoi - unul dintre cei mai mari jucători din istoria lui Al Hilal. Rădoi şi Al-Qahtani au fost colegi atât la Al Hilal, cât şi la Al Ain.

Selecţionerul naţionalei a participat la tragerea la sorţi a grupelor EURO 2020 şi imediat a plecat chiar alături de Francesco Totti spre Riad, acolo unde va avea loc meciul de retragere al lui Al Qahtani.

112 selecţii şi 42 de goluri are Yasser Al-Qahtani la naţionala Arabiei Saudite.

Afla mai multe despre: mirel radoi 

viewscnt
Articole similare