Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mirel Rădoi a mers la antrenamentul FCSB-ului şi a rămas surprins de ce a găsit la intrarea în bază: ”Parcă e intrarea de la DNA” :)

VIDEO | Mirel Rădoi a mers la antrenamentul FCSB-ului şi a rămas surprins de ce a găsit la intrarea în bază: ”Parcă e intrarea de la DNA” :)

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi a mers în această dimineaţă să asiste la antrenamentul FCSB-ului şi selecţionerul României a rămas surprins de numărul de ziarişti care-l aşteptau la intrarea în baza de pregătire.

Odată cu numirea la echipa naţională, Mirel Rădoi a adus şi o metodă nouă de monitorizare. Noul selecţioner nu este mulţumit să urmărească doar meciurile echipelor în care evoluează jucătorii pe care-i are în vedere, ci merge să-i vadă şi la antrenamente.

În această perioadă, selecţionerul naţionalei de seniori se află în Spania, acolo unde şi-au stabilit cantonamentul FCSB, Dinamo, Gaz Metan, Hermannstadt şi CFR Cluj. Rădoi şi-a programatul timpul astfel încât să-i poată urmări pe toţi jucătorii pe care îi urmăreşte.

Marţi dimineaţă, antrenorul în vârstă de 38 de ani a fost în baza de pregătire a FCSB-ului, pentru a asista la antrenamentul susţinut de Bogdan Argeş Vintilă. Selecţionerul a fost surprins când a văzut câţi ziarişti îl aşteptau: ”Parcă este intrarea de la DNA”, s-a amuzat Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: mirel radoi 

viewscnt
Articole similare